Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kercsi17

    tag

    Sziasztok!
    A segítségeteket kérném, Ace-met szeretném cserélni valamilyen új/használt T-s vagy független androidos telefonra. A Samsungban nagyot csalódtam ezzel a telefonnal, mert bőven akadt bajom vele. Így a samsungoktól kicsit óckodom, de ha Ti, mint szakértők azt mondjátok, hogy ez és ez a típus megbízható és nem olyan mint az Ace, akkor meggondolom a választást.
    Tulajdonképpen hasonló kategóriát keresek mint az Ace volt, mikor befutott. Árban 40k nagyon max 50k a határ. Mindenképpen legalább 1 év garanciával rendelkező készülékek jöhetnek szóba. Továbbá feltétel, hogy legalább 2 évig szolgáljon a masina, ha tovább bírja annak csak örülök.
    Teljes mértékben csak az alap dolgokra használom a telefont, nem bütykölgetem babrálom (és nem is szeretném) a szoftverét. A legfontosabb számomra, hogy gyors, akadások nélkül, döcögés mentesen működjön a telefon, ne erőlködjön és ne tegye próbára pár művelet végrehajtása. Nyugodtan tudjak rajta netezni, olvasgatni. Lássa el az elsődleges funkcióját a telefonálást, legyen lehetőleg mindig térerő, (ugyanis az Ace erre is képtelen volt, mert milliószor szakadt meg a térerő és képes volt eltűnni a 4sávos autópálya közepén is.)
    Az Ace kamerája és kijelzője az én igényimet kielégítette. Ha van jobb, szebb jöhet, de ez a szint is elegendő nekem. Az akkumlátort lehetőleg ne kelljen minden nap tölteni. Nem csüngök egész nap a telefonon, nem játszok rajta naphosszakat, net, e-mail, gps, zenehallgatás, fényképezés és néha néha 1-1 játék, ez amire használom. Végül, de nem utolsó sorban ha kicsit masszívabb a gép annak külön örülök, mert bizony van, hogy leejtem ütődik stb.
    Összefoglalva, nem egy 4 magos csúcsmodellre utazok, hanem egy viszonylag tartós, megbízható, gyors, korszerű masinára, ami képes kiszolgálni az alapvető igényeimet a hétköznapok során és ezt a szintet stabilan tudja produkálni. Várom a javaslataitokat, tanácsaitokat és előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák