Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Merciless

    csendes tag

    válasz Merciless #23756 üzenetére

    Hello!

    Egyszer mar erdeklodtem itt hogy milyen telot vegyek (igenyeimet ld. a hivatkozasban), azota sajnos nem volt eleg idom foglalkozni a dologgal, igy meg mindig nem vettem semmit, viszont kicsit olvasgattam a temaban, es ez alapjan most leginkabb a Razr MAXX vasarlasa fele hajlok, elsosorban az uzemido miatt. Nektek mi a velemenyetek errol a telorol?
    Ami miatt kicsit vacillalok az az, hogy a Q10/Q5 is tetszenek. Utobbiak mellett szol a fizikai qwerty, meg hogy nehany helyen azt olvastam a MAXX-rol hogy gyenge benne a wifi meg a kamera (bar Q5rol is irtak hasonlot), illetve hogy hajlamos lagolasra. Viszont a Razr elonye meg hogy androidos (appok), es az akksija is tovabb birja, ami az egyik legfontosabb szempont szamomra. Szerintetek melyikkel jarnek jobban? Esetleg van mas telo amit erdemes megfontolnom? (amit minden nap tolteni kell az nem erdekel)

    Van ra amugy esely hogy tudnek hozatni MAXX HD-t usabol, de nem tudom erdemes-e bajlodni vele, egyertelmuen jobb telo ugyan mint a MAXX, de itthon nem tudnam hasznalni vele 4G-t, raadasul 30-40k-val tobbe is kerulne. Szerintetek?

    Elore is koszi a valaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák