Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Telefon váltáson gondolkozom és ezért kérdeznék pár dolgot tőletek!

    Jelenleg nokia n8 asom van, amit nagyon szeretek, mert masszív (utálom a tokokat, fóliákat, nem volt soha, nem is akarok), nagyon jó kis fényképezője van, sokat használom a nokia navigációt. A szoftvere viszont elavult, sok mindent nem tudok kipróbálni vele, amit szeretnék.

    Olvasgattam, nézelődtem sokat és igazából azt hiszem 2 készülék jöhet szóba nálam. Nokia lumai 925 vagy iphone 5s esetleg 5.

    Az iphone design nagyon tetszik és még egy nagy érv, hogy nagyon sok alkalmazás van hozzá (olyan telót szeretnék, amivel ki tudom próbálni/használni az újdonságokat is, mint mobil nfc s fizetés stb, meg ami még várhatóan jön majd ezen a téren). Az i5 el a nagy baj, hogy nagyon sérülékeny és nagyon rossz a wifi és akku se túl jó, nincs rádió, a navigáció rossz, bluetooth fájlátvitel nem működik és a kamera sem túl acélos....egyszóval 2 dolog szól mellette a design és hogy gyakorlatilag minden szoftveres újdonság elérhető rá és hogy kommunikációból jeles (üzenetek, whatsapp, fb...)

    Az 5s szerintem nagyon drága lesz 180-200 ezerért nem akarok telefont venni, bár a pletykák szerint a fenti problémák mind orvosolva lesznek és akkor nagyon bejönne.

    A kérdésem igazából itt a hosszú storyzás után, most már hogy látjátok mik a gyengéim kb, hogy ha kijön egy iphone 5s az i5 hibáinak javításaival, mennyivel tudnám jobban használni/újdonságokat kipróbálni vele, mint mondjuk a lumia 925 el? Mondanám/sokszor mondanám, hogy uu basszus ez nincs winphonra, csak ios re? :F
    Az árkülönbség kb egy 70-80 ezer biztos lesz, ami azért tetemes...

    Ha van véleményetek akkor köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák