Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Superhun #26207 üzenetére

    Nem vitát akarok kirobbantani, de ha nem hasonlítható össze, akkor miért mondható az, hogy az S4 jobb? Ahhoz összehasonlítási alap kell.

    Egyébként összehasonlíthatók, de CSAK személyes preferenciák alapján. Akinek iOS kell, az ott lévő alkalmazások kellenek, akinek jobb kamera kell, annak az iPhone 5 való. Például aki szeret telefonnal fotózgatni, az mérföldekkel jobb minőségű alkalmazásokat talál iOS-re (pl: VSCO különböző alkalmazásai). Arról nem is beszélve, hogy van olyan akinek nem tetszik a hatalmas tepsi (például nekem sem).

    Nagyon is összemérhető a két telefon és az S4 annak jó, akinek az igényei arra húznak. De fordítva is igaz, akinek egy iPhone 5-re van igénye, annak az a jobb.

    Azért ez egy vásárlási tanácsadó topik és nagyon vicces, hogy milyen könnyen elköltik itt egyesek a másik ember 160-180 ezer forintját. Legalább kérdeznéd meg tőle, hogy mik a konkrét igényei, mire van szüksége és ezek alapján lehet bármit is mondani. Ha ennyire egyértelmű az S4 fölénye, akkor mi az oka annak, hogy ő az i5-öt is nézegette?

    Nem az iPhone-ra akarom rábeszélni Zoltánt, de én magam is sűrűn adok vásárlási tanácsokat a fényképezőgépes topikokban és azért amikor valaki több százezer forint elköltésére készül, azért van rajtam is felelősség, hogy mit mondok, mert aztán ha nem tetszik neki, akkor hova menjen siránkozni?

    Amúgy Samsung user vagyok... mielőtt még belebonyolódnánk egy felesleges vitába.

Új hozzászólás Aktív témák