Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FabioeM

    csendes tag

    Sziasztok.
    Megint én :)
    Köszönöm az eddigi ötleteket a telefonhoz.
    Utánaolvasgattam neten (LG Optimus 4X HD), és lenne pár kérdésem.

    - Többen panaszkodtak, hogy frissítés után eltűnt a magyar nyelv, mert ázsiai a tel. Hogy lehet előtte kideríteni, hogy eu-s-e? Mit ajánlotok, hol vegyek? (http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/lg/optimus-4x-hd-p880-p84601328/ gondolom ezek közül, olcsón :D )
    - Partnerto gsmről hallottam, jók a vélemények. Lehetőleg futárral/utánvéttel venném. De gari esetén pláne nem akarok Bpre felmenni, déli határ mellett lakok. Náluk is lehet így?
    - Olvastam olyat is, hogy nincs benne RDS, egy fórumon, de mondjuk ezt nem hiszem, mert több oldalon is ki volt írva. Tehát RDS-es tuti?
    - Hallottam, hogy videózás közben "összevissza", zavaróan fókuszál, gondolom nem találja a jó fókuszt. Ez frissítéssel ki lett javítva már azóta?
    - Melegedést is sok helyen olvastam. Mennyire zavaró ez? (Csak kicsit, vagy már majdnem forró is? Bocs, nem vagyok tapasztalt ilyen téren.)
    - Frissítés akkor tényleg nem lesz rá 4.1.2-nél nagyobb frissítés? (Írtatok ti is hasonlót nekem, de nem tudtam kivenni, hogy erre írtátok-e.)

    Kicsit a negatívumok elbizonytalanítottak, hogy biztos jó vétel lesz-e ez...

    Úgy néz ki, hogy valamennyi kedvezményt tud nekem szerezni egy ismerős. (még nem tudom, hol) Meg a kérdés, hogy melyik árból... :D
    Szóval egy kicsit feljebbi árban is körülnéznék, tegyük fel max. 100.000 Ftért.
    Milyen telefont ajánlanátok, a korábban említett koordinátákkal, nexus 4en kívül?
    Hirtelen amik eszembe jutnak: min 8GB memória, min. 5-8mpixeles kamera, 720p-s videó is elég, minél újabb android.

Új hozzászólás Aktív témák