Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AY25

    csendes tag

    Hello!

    Lenne egy kérdésem a tapasztaltabbakhoz. Korábban írtam, hogy első smartphone vásárlása előtt állok. Úgy vagyok vele, hogy ha már több pénzt adok érte mint általában, akkor legyen jó, tartós és megbízható, plusz tudja amire feltétlenül szükségem van.
    Ezek fényében szeretném megkérdezni, hogy ma 2013-ban megéri e venni egy iPhone 4-et? Vodafone-tól én 88.000 forintért kapnám meg. Ragaszkodom az új telefonhoz, illetve a szolgáltatómhoz. Speedshop, Extreme Digital, Media Markt kártyafüggetlen esetleg szóba jöhet mint beszerzési forrás.
    iPhone 4-el az egyetlen bajom, hogy egy 2010-es, már nem mai modell. Egy barátomnak 4S van, azzal nagyon meg van elégedve és ahogy fogom, használom, nekem is úgy tűnik, hogy ez még valóban komoly darab. Az 5-öt is volt "szerencsém" közelebbről látni. Nem vagyok elájulva. Anyagminőségre nem közelíti meg a 4S-t, ráadásul kopik is. Látható kopások voltak rajta. Úgy gondolom 200.000 forint környékén ez már elvárható lenne, hogy ne ilyen legyen. Szóval nem vagyok egy tipikus modern Apple fanatikus. Még annak idején iPod Mini-m volt, kb. 9 éve. A mai napig működik. Jelenleg párom használja. Sajnos az akksi nem bírja tovább 1 napnál, de ennyi idő után szerintem ez is komoly teljesítmény. Én ezt az Apple minőséget szeretném viszont látni. Ha nem is egy 9 évig használható telefont, de valamit ami tényleg megbízható. Nem fagy le. Nem akad be. Nem bug-os, stb. Ha erre csak a 4S képes, akkor tárgytalan a kérdésem.
    Ezen kívül mint korábban írtam gondolkodtam HTC Desire X-ben, Nokia Lumia 620-ban, Lumia 720-ban, Sony Xperia L-ben. - De a felsoroltaknál félek az említett problémáktól, fagyás, gyakori bug-ok, stb. Viszont ezek meg jóval modernebb rendszerrel vannak felszerelve. HTC Desire X 65.000 forint. Lumia 620 60.000, Lumia 720 70.000. Xperia L 80 fölött van.
    Szóval érdekelne, hogy a tapasztaltabbak szerint érdemes e ezek helyett beruházni egy sima iPhone 4-re 88.000-ért?

Új hozzászólás Aktív témák