Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andrás47

    senior tag

    Itt is van ajánlva néha a HancosyDigital, az elállási jognál ezek vannak feltüntetve nála , nem tűnik túl biztatónak, akkor ha felbontom amit rendeltem, nem vonatkozik rá az elállási jog ,vagy nem jól értelmezem ?

    "A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket bontaltan csomagolásában. Felbontott használt, meghibásodottt termékekre ez nem vonatkozik.
    1.17. Az elállási jog gyakorlásának menete [A készülékek kézhezvételtől számított 14 napon belül vagyunk kötelesek cserélni, vagy pénzvisszafizetéssel, levásárlással kompenzálni amenyiben bontatlanul küldi vissza]
    Elállási jog: Csak a bontatlan csomagolású termékekere vonatkozik. Ha elrontotta a rendelését, különböző terméket küldtünk, vagy nem azt kapta, amit megrendelt (pl: termékelírás). Felbontott csoamgolású termékeknél nem az elállás jog alapján kezeljük a reklamációkat."

Új hozzászólás Aktív témák