Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    - Árkategória?
    80k max. vagy pedig több ha DPI-ben (telenor-nál) lehet kapni részletre.
    - Használt vagy új?
    Lehetőleg új.
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón?
    Lehetőleg szolgáltatótól részletre. De ha olyan a típus és az ár megfelelő akkor akár keveset használt is szóba jöhet. De mindenképpen garival és max. 6 hónapos jó állapotú!
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    Minimum 1,5-2 évre.
    - Mire használnád?
    Ez a legfontosabb! Leginkább hírolvasás alkalmazásokkal, facebook és kamera. Játék egyáltalán nem.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
    Android
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
    A készülék mérete mindegy.

    Sziasztok!

    Kicsit részletesebben:
    Jelenleg 1,5 éve van egy Honor Play telefonom ami eddig egész jól kiszolgált. De az utóbbi időben kicsit felhúzott :D Rájöttem, hogy nekem elengedhetetlen a képstabilizálás. Munkámból adódóan sok képet készítek olyan helyzetekben amikor nincs sem időm, sem lehetőségem, hogy a kamerával ba*akodjak.
    Így elsődleges szempont lett a képstabilizálás! Mindenképpen egy olyan telefont keresek aminek a kamerája jól stabilizált, és a szoftver lehetőleg jól kiszolgál. Értem ezalatt azt, hogy nekem nem művészi, kiállítási képek kellenek, hanem az, hogy létrán állva vagy éppen koszos kézzel is tudjak szép és éles képeket készíteni aránylag gyorsan.
    Pl. egy jó AI szoftver nekem megfelelő. Nem baj ha egy picit túlszaturál, hogy szépítsen, úgysem értek a képek manipulálásához és megmondom őszintén nem is akarok.
    Ezek az elvárások szintén érvényesek a videó felvételre is. Nem ragaszkodom 4K-hoz, de lehetőleg stabilizált és normális minőségű legyen. Még egy apró extraként mondjuk jól jönne ha fotózásnál lehetne zoomolni... mert a jelenlegi telefonommal nem lehet. :(((
    Gyakorlatilag ezen kívül semmilyen egyéb elvárásom nincsen.
    Nem számít a méret, nem baj ha nagy.
    Nem érdekel a képfrissítés és nem játszok játékokat sem. Alap alkalmazásokat használok, mint youtube, facebook, messenger, hírolvasó appok ilyesmik. Néha-néha chrome böngésző. Zenét szintén nem hallgatok, füles mindegy mert alkalmazkodó típus vagyok ilyen téren :) Töltés szintén mindegy. Úgyis otthon töltöm mindig, vagy van nálam munkahelyi töltő szett is. Akksi szintén mindegy, csak bírjon azért normál használat mellett egy napot legalább. :DDD
    Árban úgy gondoltam, hogy elsősorban telenornál fellelhető drágább kategória (DPI-nél vagyok és még sosem vettem telót náluk így gondoltam most kihasználom) részletre, vagy pedig ha kp.-ban kell fizetnem akkor max. 80k
    Bocsánat ha hosszú lett, próbáltam egyértelműen leírni a dolgot.
    Én saját kútfőből P30 Pro-t néztem ki de lehet van olcsóbb megoldás is :F Xiaomi pl? Bár sajnos telenornál nem törik magukat az új telók behozatalán. Nem értek a telefonokhoz.
    Köszönöm a tippeket és szép napot mindenkinek!
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák