Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Szeretnék egy megbízható strapamobilt, amit munkahelyen, építkezéseken használnék. Olyanra van szükségem, ami mindent kibír, ellenáll hidegnek és melegnek, víznek és sárnak, és leginkább ami fontos, hogy ütődések, leesés és hasonló behatásoktól védve legyen.

    - Árkategória: Maximum 120K.

    - Használt vagy új? Csakis új kell.

    - Hol vennéd meg? Független készülék kellene, amibe bele tudnám tenni a jelenlegi kártyámat (Nano SIM) és az SD-kártyát is.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra, minimum 5 évig jó lenne, ha kibírná.

    - Mire használnád? 95%-ban a szabad ég alatt, építkezéseken és egyéb munkaterületeken használnám. Ebből adódóan bírnia kellene télen a - 20°C-os hideget (az alatt már nem dolgozunk), nyáron pedig a 40°C-os meleget is. Álljon ellen mindennek, ütődés, por, sár, víz - izzadtság!!! - és hasonló behatásoktól védve legyen, valamint lehetőleg kesztyűben és piszkos kézzel is jól lehessen használni. 5"-os kijelző elég, mert egy kézzel is tudnom kell kezelni, de annak lehetőleg nagy felbontása legyen (FullHD), mert képeket is szeretnék vele készíteni, és lehetőleg napfény mellett is jól lássam a kijelzőt, az is fontos szempont. Végül pedig az akkumulátor jól bírja a strapát, sűrűn dolgozunk lakott területektől távol, ahol a lefedettség nem a legjobb, a jelenlegi készülékem gyorsan lemerül ilyen körülmények között, jó lenne, ha legalább két napot kibírna.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Androidos kellene.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A strapabíróságból adódóan a méret és a súly nem elsődleges szempont, bár azért nem szeretnék egy féltéglát sem hordani a zsebemben.

    Mire szeretnéd használni, mi a fontos? Nem használom Facebook-ra és hasonló internetes szarságokra, egyedül fórumozni szoktam néha, vagy időjárás-jelentést, hasonlókat nézni, nekem főleg munkába kell, ami a legfontosabb, hogy mindenféle zord körülmények között is működőképes maradjon, valamint jól bírja az ütődéseket, mert sajnos abból elég sokat fog kapni, hiába vigyázok, ez ilyen meló...

    Egyelőre a Caterpillar S41-et néztem, de gondoltam, előtte megkérdezlek titeket is, hogy szerintetek melyik lenne számomra a legjobb. Márka szempontjából én szeretnék CAT-ot, de ha van másik márka, ami hasonlóan megbízható és minőségi, ha védelemről van szó, akkor nyugodtan ajánlhattok mást is.

    A CAT S41 jelenleg 110-120K körül kapható, ami még beleférne a keretbe, de ha van megfelelő alternatíva olcsóbban, akkor nyugodtan ajánljatok mást, megnézem.

    Előre is köszönöm. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák