Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laffesz

    csendes tag

    Sziasztok!

    Telefon vásárlásban kérnék segítséget. Már jó pár éve egy Iphone SE szolgál ki, előtte egy nokia lumia 520-am volt, az is vagy 4 évig. Elég ritkán váltok telefont, szeretem a stabilitást és állandóságot, de akármennyire is szeretem az se-t már nagyon eljárt felette az idő, és kezdenek rajta hibák is kijönni. Most már nem vinnél el szervizbe, inkább cserélnék egy újra.

    A kötelező paraméterek:

    - Árkategória: 50-300 ezer ft
    - Használt vagy új? Csak új.
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Bármi szóba jöhet, csak legyen garancia, de jobban preferálom a függetlenséget.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Ahogy fent is írtam, hosszú távra tervezek, legalább 4-5 év.
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Az alapfunkcionalitáson túl, messenger, gmail, google naptár, slack, waze, google map, netezés. Jó ha szép képeket csinál, de nem hegyezném ki erre.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem ragaszkodom.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Az se nagyon kényelmes volt, de jó nagy markom van, elfér benne nagyobb is :), viszont az ilyen xl méretűeket nem szeretem. Nem pingpongozni fogok vele. :)

    Gondolkodom egy iphone xr-en esetleg egy google pixelen, de bármi értelmes szóba jöhet, a huawei nagyon tetszett, de most a botrányok elbizonytalanítottak.

Új hozzászólás Aktív témák