Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz andrisms #141001 üzenetére

    -Mi9: igaz, hogy kicsi az akku, de meglepően jól bírja vele. A vízállóság hiánya valós, és nincs OIS se. (Nemsokára jön a Mi9T Pro, ha még tudsz várni pár hetet, bár ezen a téren az sem jobb.)

    -S10+: bár a samu nem egy akku bajnok, ebben akkora telep van, hogy olyan nagy gondok nincsenek vele.

    -P30 Pro / Mate 20 Pro: videóban nem a legerősebbek, én a kettőből a P30 Pro-t venném ha nem zavarna az esetleges Huawei tiltás, nincs gond a kijelzőt használó hangszóróval.

    -OP7 Pro: tartalomfogyasztásra az egyik legjobb, ha nem zavar a mérete. Sajnos kerekített kijelzős ez is, viszont bár nincs hivatalos IP védelme, de azért elég jól vízálló. (Az IP védett telefonokat se gariztathatod beázáskor, szóval olyan sokat nem ér az a plecsni.)

    Rossz telefon ezek között már nincs, kis különbségek vannak, az egyéni preferenciák alapján érdemes dönteni. Fotóra pl tuti P30 Pro-t vennék, az S10+ olyan jó mindenes, az OP7-ben meg a kijelző és az oprendszer tisztasága / gyorsasága a legjobb. Én is most állok telefon vétel előtt, nálam most az OP7 Pro vezet, de lehet meg kellene várnom belőle az őszi frissítést :)

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák