Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktor4545

    csendes tag

    Sziasztok!

    Telefonvásárlásba gondolkozok mostanába. Most egy 3-4éves Noika 5800-al járok,igazából semmi bajom nincs a telefonnal viszont mostanába kamera vásárlásba törtem a fejem mivel szeretném legtöbb fontosabb dolgot vagy egyszerű "kirándulások"-at felvenni/lefényképezni.(Ugye,igazából erre a mostani telefonom már sajnos "kiöregedett" a maga 3,2megapix kamerával+ HD felvételre nincs lehetőség)

    Nem is olyan hamar rájöttem hogy kamera helyett lehet egy új jobb kamerás telefonba kéne befektetni mert az mindig nálam van nem kell +1 dologra figyelni kényelmesebb+ egy új teló váltás 3-4 év után sose árt.

    Igazából a telefon tulajdonságaiból számomra (semmi meglepetés) a kamera lenne a fő cél hogy jó legyen. (Hosszútávra tervezek)

    Sony ericsson és Nokia márka között szeretnék vásárolni,többek között azért mert ilyenek volt dolgom(persze ha kell bármi nyitot vagyok)

    Ezek közül amit saját tudásom szerint kiválasztottam és nagyon megtetszett a Sony Ericsson Xperia Ray telefon.

    50.000ft körül gondolkozok a max áron

    Telenornál néztem előfizetéssel 47.000 lenne. Amúgy is vennék előfizetéses kártyát...+ 50MB net hozzá tökéletes számomra Facebook és Viber alkalmazására

    +Pontosan még nem tudom mikor fogom venni lehet várok karácsonyig valami akcióért de minél jobban belefolyok annál hamarabb akarnám...

    Van valami más ötletetek amivel esetleg jobban járok,vagy valami vélemény/komment erről a telefonról?

    Köszönöm, aki egyáltalán végigolvasta ezt a hosszabbra hozzászólást!

Új hozzászólás Aktív témák