Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    addikt

    válasz imcsoo #134579 üzenetére

    Szia(sztok)
    szigorúan csak a magánvéleményemet írom ide, ami többszörös tapasztalaton alapul. Van a családban egy 2 éves H P8 Lite, alapvetően jó, de másfél éves korára (2018 nyár) már igen gyenge volt az akkuja, most pedig épp 2 éves, és délre lemerül (!!). Ebben kb 1 órányi nyomkodás van, és kb 6 órányi készenlét. Barátommal együtt vettük ezt, 2 egyformát, én a páromnak, ő a lányának. A lánya már 1 év után kiszállt belőle, mert nem bírta az akku, másik Huaweibe (P9) ruházott be. Erről is csak annyit mondott: jó, jó, de az üzemideje lehetne jobb.
    Van a családban HONOR 8-unk, nyári vásárlás, cirka fél éves. Gyönyörű, csodálatos, erős, jó kamera, stb. Ha a gyerekek kirándulni mennek (busz/vonat/stb), ez merül le leghamarabb.
    pfff
    Van a családban Redmi Note 4, és Redmi Note 5A is, kétszer körbehugyozzák a konkurenciát üzemidőben. Ha az üzemidő fontos, szerintem a Huawei/Honor párost inkább kerüljük el! Szerencsére széles a skála, sok-sok telefon közül lehet választani.

    A párom a döglött P8 Lite helyett most megkapja az én Redmi Note 5A-mat, én pedig 60.000 Ft magasságában épp keresgélek. A Xiaomi nagyon erős, gyanús hogy valami 4/64-es nem-noccsos lesz a befutó - de mindenkit meghallgatok én is.

    ...

Új hozzászólás Aktív témák