Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regeniv

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy kicsit spéci szempont keresnék új telefont, ugyanis egy hosszabb DK-ázsiai túra miatt a vízállóság perpill a prioritás (monszunok, stb.), ezért az IP67 vagy IP68 védelem az mindenképp kell, hogy legyen a telefonban. Valamint fontos, hogy kártyafüggetlen és dual SIM-es legyen, a SIM kártyák cserélgetése miatt.

    Két árkategóriában nézegetek, az egyik vonal a 80-90e forintos árkategóra, itt a Samsung Galaxy A8 (2018) között és az LG G6 között vacilálok, igazából leírások alapján nagyjából hasonló erősségű telefonnak látom őket, nem tudok dönteni. Amennyiben valakinek van másik ötlete, azt szívesen meghallgatom.

    A másik kategória igazából akkor játszana, hogy ha most Black Fridayen lenne valami nagyobb akció és lemenne valamelyik telefon ára 110-115e Ft környékére, akkor rászánnám azt a plusz pár tízezer forintot, amennyivel többe kerülnének. Itt a telefonok, amik reálisan szóba jöhetnek, a következők: Samsung Galaxy S8, Huawei Mate 10 Pro 128 Gb Dual, LG G7, LG V30 (dual simes verzió).

    Nekem igazából a gyári garancia része nem feltétlenül fontos, tehát pl. Smartshopból és hasonló helyekről is megvásárolnám.

    Nagyon extra dolgokra nem szoktam használni a telefont, játszani nem igazán szoktam, számomra a megbízhatóság, a dual SIM, és a vízállóság fontos, meg hogy azért legyen benne annyi RAM és erő, hogy 2 évig nagyjából döcögésmentesen lehessen használni netezésre és alap appokra.

    Köszönöm szépen a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák