Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Kaci84 #133655 üzenetére

    De nem biztos hogy csak úgy rá lehet tenni bármit is, erre szeretem volna felhívni a figyelmed. Pontosan ahhoz a típusú készülékhez kell a rom. Legtöbb modrom eleve Qualcomm SoC-os készülékekhez van, MTK-ra jóval kevesebb van, Kirinre például abszolút semmi sincs.
    Samsungnál minden modding gari vesztéssel jár, tetejében vissza is tudják nézni (én pont samunál hallottam erről először) így hiába állítod vissza, látni fogják. Szoftver frissítés nyilván nem jár garancia vesztéssel.
    Odin a Samsung saját szoftvere (bár azt olvastam belső használatra van), ezzel vissza lehet állítani a készüléket egy adott ROM-ra, vagy ahogy te tetted frissíteni, de jól olvasom akkor custom recovery is ezzel tehető fel. Ehhez mondjuk én se értek, sokszor pc-ről kell ezeket csinálni, mivel a telefonok le vannak védve (BL).
    Vannak még ügyeskedések, főleg kínai telefonoknál, de ahogy írtad már ők is különböző piaci igények alapján készítenek készüléket (Xiaomi Global), de a kínai B brand például már több piaci igény szerint gyártanak mobilt (több hálózati frekvencia támogatása).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák