Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • milanmylo

    aktív tag

    Sziasztok!
    Egy kicsit hosszabb hangvételű lesz az írásom, mivel két telefont szeretnék venni. Kezdem az egyszerűbbel. Mivel külföldön élek, valami olcsó, de megbízható és hosszú üzemidejű androidot keresek wifi hotspot miatt. Két telefont fogok magamnál tartani. Az olcsóbban a német kártya, mobilnettel, a másik valami high-end ami az olcsóbb wifijét használja mobilnetként, abban magyar kártya lesz. Milyen tippetek van az olcsóbb telefonra? HTC wildfire s-t, valamint galaxy y-t néztem, de ha van racionálisabb ajánlásotok szívesen meghallgatom :)

    A második zászlóshajó vásárlás már erős kérdés. Előre leszögezem, nem szeretnék flame wart indítani, hidegvérű racionális érveket szeretnék. Karácsony környékéig, esetleg januárig szeretnék várni maximum a vásárlással. Jelenleg SGS 2-m van több, mint egy éve, de már ráuntam egy kicsit. 3 telefon jött idáig számításba. (Most meg fogtok kövezni) I5, SGS3, Note II. Egészen az iphone megjelenéséig mindenáron iphone-t szerettem volna. Sosem volt még, ezért szerettem volna egy igazi out of the box telefont, minőségi, elegáns házzal és nem mellesleg nagyon sok ismerősnek is alma van, így sok közös dolgot lehet csinálni velük. Ami kiverte nálam a biztosítékot az a maps. Tulajdonképpen a leggyakrabban használt alkalmazásom androidon és itt münchenben el sem tudnám nélküle képzelni az életet. (Jó maradjunk a realitások talaján, el tudom, de azért valljuk be, nagyon megkönnyíti...) Ami nagyon tetszik benne, az a kiterjesztett notification rendszer, a gyorsaság, a gördülékenyésg stb stb.. Ami ugye az almákra jellemző. De hát a maps, és ez nálam hatalmas minusz, továbbá, hogy csak 1 év garancia van az iphone-ra további negatívum. Ami még az iphone mellett szól nálam, az a kijelző.

    Az SGS3 és a Note II voltaképpen egy kaptafa. Kijelző, és a stylus adja a különbséget, valamint pár extra funkció a Note II javára. A méret nem érdekel. Szerintem mindegyik megszokható, bár tény, hogy a note több megszokást igényel, valamint a barátok "te jó isten mekkora" beszólásait is el kell viselni egy darabig. Megmondom őszintén legjobban a note II felé húz a szívem, mert talán ez elégíti legjobban az igényeket, ha eltekintünk a hatalmas kijelzőtől. Az SGS III design-ra nem jön be igazán, minden másban viszont remek. Kicsit félek mondjuk az AMOLED panelek beéégésétől, csíkozódásától, de ezek igazából garanciális cserék.

    Nem vagyok elvetemült android fan és apple hater (idáig csak androidom volt) mindkettő tábornak megértem az érveit, ezért szeretném ha tudnátok segíteni a kérdésben. Talán kicsit vegyétek le a terhet a vállamról, mert nem tudok dönteni :)
    ui: Jah és egy titkos favoritom is van amit még várok. Az új nexus. Mikorra várható kb?

    Előre is köszönöm a segítségeteket és, bocsánat a kisregényért :)

    ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.

Új hozzászólás Aktív témák