Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    flanagan76: Persze, fizetett Xiaomi topik. Kurta jól keresünk vele, ma hoztam el a Xiaomi matricázott Maseratimat. Bárcsak így lenne...
    Felejtsük már el ezt a hülyeséget és a felesleges hangulatkeltést!
    Tetszik nem tetszik, bizonyos ársávban a Xiaomi a legélhetőbb ajánlat nem pedig a nagyobb gyártók sok esetben ipari hulladékai.
    Akinek nem tetszik a Redmi 5 Plus 48 ezerért vagy a Mi A1 60-ért, az vegyen egy Galaxy J3 (2017)-et 55-ért, kedves egészségére.
    "akkor miért nem a Xiaomi a legnagyobb telefongyártó" Ez kicsit összetettebb dolog, de ennek nem itt van a helye így nem fogom kifejteni. Amúgy nem olyan nehéz rájönni...

    neoforce: Ne essünk túlzásokba, a Xiaomit is kezeljük a helyén ne ajnározzuk túl.
    Volt már bőven ilyen "tello" a kezemben, van tapasztalat vele és köszönőviszonyban nincs a felsőbb kategóriákkal, ezért nem is értem miért kell hasonlítgatni.
    Attól függ mi a keret és a hozzá igazított elvárás, ha ez megfelel valakinek és tudja hogy van, de nem kell jobb akkor minden oké, ahogy egy laikusnak is tökéletes lesz a fotós teljesítménye.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák