Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Real_Necro #122640 üzenetére

    Lehet ott jobban értenek hozzá, én összességében nézem a telefont, nálam a kamera nem is elsődleges, szóval én nem is vagyok annyira jártas a témában, csak néhány tesztben megnézem mit írnak a kamera részéről.
    AMOLED hátrányai elég ismertek, beéghet persze de nem feltétlenül történik meg, érdemes használatot is nézni, mondjuk sokat navigálsz lehet nem AMOLED-et kell venni. Egyébként sokat fejlődtek az AMOLED-ek már és nem olyan gyakori mint régen. Túlszaturált színek szintén nem ismeretlenek, Samsungnak régen is szokása volt, csak most nem olyan látványos már.
    Egyébként ezt az egész szöveget úgy írtad mintha S7 lenne itt az atyaúristen és mindenki azt ajnározná, én jelenlegi felállásban soha nem vennék Samsungot, de senkit nem is beszélek le róla, mert drága de minőséget ad, ez vitathatatlan.
    Egyéni vélemény mindig közre játszik, ez elkerülhetetlen, erről szól a topik, nincs véleményed mit írsz le? Szóval igen gyakran az dönt és szerintem a topikba többször ajánlanak Huaweit mint Samsungot (most nem csak H8-ra, de H9-re P10-re is gondolok) és nem a kamera vagy AMOLED vs IPS kérdés miatt hanem leginkább az ár miatt. (Írhatnék ár/érték arányt is)

Új hozzászólás Aktív témák