Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #07538176

    törölt tag

    Sziasztok!
    Hamarosan szeretnék egy új telefont vásárolni, ebben kérném a ti segítségeteket.

    - Árkategória. Max. 50 ezer forint, efelett már csak szolgáltatónál vásárolnék (csomagban) és ilyenkor is a maximum 60 ezer lenne.
    - Használt vagy új? Csak új.
    - Hol vennéd meg? eMag, MM, stb. vagy Telenor.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Minimum 1 és fél évet kibírjon, megbízható legyen.
    - Mire használnád? Ezt lentebb bővebben kifejtem.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Maximum 5,2 inches kijelzője legyen.

    Amire használnám:
    Telefonálás, SMS, fényképezés, fényképszerkesztés, FB Lite, Viber, Instagram, Hírek és időjárás olvasása, TV24, shopping app(ok), kisebb mini-játékok (Szókereső, Szópiknik, Stack, stb.)

    Eddig ezeket a telefonokat néztem: Samsung Galaxy J3 2017/J5 2017, Huawei P9 Lite Mini/P9 Lite 17', Xiaomi Redmi 5A/4X. Márkák közül inkább az ismertek, tehát Samsung, Huawei, LG, Xiaomi, stb., nem szeretnék kínai noname telefont választani.

    Egyéb:
    A videózás nem fontos szempont számomra, inkább fényképek készítése a lényeges, ezen belül meg leginkább a makrók. :) Tehát ezek közül a legjobb ár-érték arányúra lenne szükségem, emellett jó fotókat is csináljon, a P8 Lite-tól viszonylag jobbat, de ha ugyanolyat készít, az sem probléma. Dual SIM lehetőségre nincs szükségem, de nem baj ha van. Az akksi legalább egy napot bírjon ki.

    Előre is köszi! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák