Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    Sziasztok!
    Barátnőm szeretne telefont vásárolni. Jelenleg Huawei P8 Lite telefonja van. Nagyon szereti, tetszik neki, viszont kezdenek előjönni a hibák. Újraindul néha, vagy éppen teljesen lefagy. Lelassul, ha pl. a wifit bekapcsoljuk, 1 percre teljesen befagy. Ezek miatt szeretne újat. Szeretne maradni Huaweinél, megtetszett neki.
    - Árkategória: 70k körül. Jó ár/érték arányú legyen.
    - Mindenképp új legyen, gyártói garival.
    - Ahol a legolcsóbb :D Akár szolgáltatónál (T-mobile), akár függetlenül, de mindenképp gyártói garis legyen. A mostani is T-mobile-os, nem nagy gond, ha függő a telefon.
    - Hosszú távra tervez, lényeg, hogy ne fagyjon be hosszú távon, ne lassuljon. (A mostani P8 lite másfél éve van nála, de már ugye jöttek elő a gondok...)
    - Elsősorban általános használatra kéne: zenehallgatás, interneten böngészés, Facebook, telefonálás, fotózás, egy kis játék.
    - Mindenképp Android
    - A jelenlegi 5,0"-os megfelelő, de ahogy nézzük, egyre nagyobbak a telefonok. 5,1-5,2"-os nagyon a plafon, az még elmegy.
    Jelenleg a Huawei P10 lite-tal szemezünk, az fizikailag csak néhány mm-rel nagyobb a P8 lite-tól, az még belefér.
    Mit javasoltok? A P10 lite megfelelő lenne hosszabb távon? Honorokról is jókat hallottam, azok közül esetleg van valami, amit tudnátok ajánlani? Vagy esetleg érdemes megvárni az idei Huawei Pxy lite szériát?
    Ui.: Nagy előny lenne, ha a fotózási (különösen az esti, szürkületi!) képességei jobbak lennének, mint a mostani P8lite-nak, illetve az én Redmi 3S-emnek.

    Előre is köszönjük a válaszokat! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák