Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • exor

    tag

    Üdv! Okostelefont szeretnék venni, ezzel kapcsoltban kéne segítség :)
    Jelenleg egy LG GT540-em van (több mint 2 éve), ezt szeretném leváltani. Olvasgattam tesztetek, meg rengeteg féle készülék van, nem igazán tudtam még dűlőre jutni.
    Szempontok: Ár: lehetőleg 50k alatt (indokolt esetben max. 60)
    Legyen valamivel jobb mint a mostani telefonom(LG GT540 ebben vmi régebbi 600Mhz-es processzor és 256MB ram 256 MB rom van)
    Új telefont szeretnék és nem szolgáltatónál venném, tehát függetlenül (azt még nem tudom, hogy hol vegyem meg erre is jöhet ötlet)
    Hosszú távra venném.
    Android legyen rajta, lehetőleg 2.3 vagy újabb(hivatalosan/gyárilag)
    Ami még fontos lenne: 3,2" - 4,0" kijelzőméret, legalább 320x480 felbontás 3,5"-ig 3,5" felett nagyobb, kamera legyen autofókuszos, jó lenne legalább 5MP és led vaku.
    Használat/üzemidő: A mostani telefonnál ahogy használom: csak 2G-t hasznalok, e-maileket nézem meg napi 4-5x(ezenkívül nincs beállítva folyamatos szinkronizáció) néha facebook, napi 15-30perc egyéb netezés ha valamit meg kell néznem, napi 60-90perc zenehallgatás, telefonálás, sms, néha fényképezés, GPS-t ritkán használom. Így elmegy legtöbbször 2 napot simán, de előfordult már 1 és 3 napos üzemidő is egy töltéssel, használattól függően. Jó lenne ha kb. ugyanezt vagy jobb üzemidőt tudna az új telefon is. Ja és a 8GB-os microSDHC kártyámat bele tudjam tenni. Előre is köszönöm a segítséget!
    Üdv.: Exor

Új hozzászólás Aktív témák