Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    Sok sok utánaolvasás (itt is, máshol is) után kezd szűkülni a kör.

    Jelenlegi kiválasztottam a Mate 9, de kíváncsi lennék van-e vetélytársa - számomra.

    Elvárások: Telekomnál magenta1-ben benne kell, hogy legyen. Minél nagyobb kijelző, minél hosszabb üzemidő, minél nagyobb belső tárhely (sok alkalmazást szoktam használni), és minél jobb kamera.
    2 éves gyerekes családapaként kell nézzem a választást, így sajnos az elől-hátul üveges telefonok, bármennyire tetszenek kiestek. Még gyerek nélküli fiataloknál is olvasom elejtik, drága az üveg cseréje. Így a legjobb fényképezős S7E mint rivális kiesett. De végül is nem művészfotókra kellene hanem csak az élet eseményeit minél szebben megörökíteni (plusz kutatói munkámban néha helyszínen iratokat fotózni - itt lehet a Mate 9 monokrómja még jó szolgálatot is tenne?).
    Nem hátrány az sem ha a hangja jó, és a vételi képességei is (gsm + wifi,bt hatótávolságok).
    Nagyjából ezek az elvárások. Ezek alapján + a magentás havi részélet 5000-ben maximalizálása alapján jutottam el a Mate 9 -hez.
    Lenne-e szerintetek valami amit érdemes lenne még megfontolni? Pl a P10 plus?, csak ugye az már feljebb lenne a keretemen és lehet ha a kamerája jobb is picit de a többi elvárásban meg kevesebb. Vagy a HTC 10?, abban viszont tuti kevesebb az üzemidő is, meg a belső tárhely is, fotóban sem vagyok biztos hogy jobb.
    Köszönöm előre is ha valaki tud valami okosat javasolni, de azt is ha csak megerősít, hogy jó a választás.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák