Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jocinho5

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Egy hete kérdeztem meg, hogy milyen telefont ajánlanátok 40 ezer környékén. Többen is a Huawei p8 lite-ot, illetve a Xiaomi Redmi 4a-t ajánlottátok. Sajnos nem tudok dönteni, nézegettem már rajtuk kívül is más telefont (Vernee Thor, LG K10, stb), de mindegyikkel van egy kis aggályom.

    Huawei P8 lite: a kameráját eléggé dicsérték, viszont az aksija miatt nem ajánlja senki (konkrétan az egyik üzletben a héten lebeszélt róla az eladó). Emellett, ha jól tudom, az androidja is Lollipop még, nem tudom, hogy frissül-e automatikusan. Én sok sorozatot néznék a telefonon, a mostani kibír 4-5 40 perces részt, nem tudom, hogy ez mennyit bírna ki.

    Xiaomi Redmi 4A: róla nagyon sok jót olvastam, viszont a kameráját nem feltétlenül emelik ki, bár igazából nekem az lenne csak fontos, hogy például ha elmegyek a Párommal vacsorázni vagy valahova máshova, akkor meg tudjam örökíteni ezeket a pillanatokat, nem akarok tájképeket készíteni. Szóval lehet, hogy erre jó lenne az A4 is. Emellett az eustock-on azt írták, hogy nincs raktáron, de többen írtátok, hogy 2-3 hét múlva lesz. Ez biztosan igaz? Úgy értem, érdemes várnom még egy kicsit.

    A Vernee Thort a kamerája miatt zártam ki, de lehet, hogy a mindennapi életben el lehetne azt is használgatni.

    Szóval mit tegyek... Elnézést a hosszú hozzászólásért, de döntésképtelen vagyok. Minden tanácsot köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák