Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz headhunter86 #108026 üzenetére

    1. Wifi jel meddig hat? 100 méter esetleg 200 méter? Telefon milyen távolságból képes fogni egy adótornyot? Hány kilométer? Ha wifit használsz sacc/kb 20-30 cm-re van a fejedtől a telefon. Ha telefonálsz hol van a telefon? Az antenna majdnem a füledbe van (jellemzően a telefon felső részébe teszik az antennát), az mi több kilométerre sugároz. Nincsenek hosszú távú tanulmányok a sugárzás tényleges hatásáról, de azért a sugárzás tény, mérni is tudják. (ja mellesleg Wifi sokkal magasabb frekvencián megy, szóval jóval kisebb is a sugárzás, ezért kisebb a hatótáv, na mindegy)
    2. K*rvára nem vitázni akartam, csak linkeltem neked, hogy mi a rák az a S.A.R. (mert ezt se tudtad, de azt tudod, hogy a wifi sugárzása sokkal veszélytelenebb, de egyébként az se tiszta egészség, teljesen igazad van), te meg élből belém kötsz.
    3. Én se nagyon foglalkozok ezzel (pedig lehet, hogy kellene, de ilyen erővel, ha minden civilizációs veszélytől meg szeretném óvni magam, elmehetek egy barlangba is, bár a földön lehet már nincs is olyan hely ahol ne érne el a civilizáció hatása).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák