Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz kecsk3 #45873 üzenetére

    ha uzleti elofizura lesz veve, akkor abba meg egy galaxy ace2 is siman beleferhet ( pl. 3000ft-os okostarifa 90-el 52ezer ft korul van barkinek ), es ace2 a felsoroltaknal jobb...hardveresen cpu-ban a galaxy w talan nem gyengebb, de ha lesznek olyan jatekok amik a fejlettebb es ket magot is hasznaljak, akkor ott elonye lesz az ace2-nek. gpu-ban mali-400MP van benne, ami viszont csak egy magos szemben a galaxy s2-es 4 magos verziojaval, de annyira nem lehet gyenge, mert xperia p, u galaxy s advance is ugyanezt a chipsetet hasznalja, es elvileg pariban van kb az adreno 205-tel...vagy jobb nala? hirtelen nem tudnam megmondani, hogy ez alapjan a galaxy w, vagy az ace 2 lenne jobb jatekokra, de kb ugy tunik a ketto nagyjabol kiegyenliti egymast.
    a galaxy w a neo v-hez kepest a fejlettebb proci miatt elvileg jobb, de keveset tudok a galaxy w-rol, igy kene valaki akinek volt nincs-e valami ami miatt nem ajanlott, viszont asszem elegge koruljartuk, hogy en a galaxy w, es az ace 2 kozul valasztanek... ketto kozott nincs sok kulonbseg arban.

    ja...ha szamit, akkor ace2-re jon ICS, galaxy w-re nem.

    (#45876) RootRulez, (#45878) ronda :
    Ha azt nezzuk, hogy egyben kap egy hordozhato jetekgepet, telefont, netezesre is lehet hasznlani, akkor nem olyan sok penz erte...psp-je is sok 11eves gyereknek volt par eve, pedig az sem volt olcsobb (sot dragabb), es kevesebb mindenre lehetett hasznlani.
    a masik meg, hogy itt nem mas zsebenek tartalmaval foglalkozunk, hanem probalunk a lehetosegekhez kepest legjobb telot ajanlani elvonatkoztatva barmi egyebtol.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák