-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viktor82 #21887 üzenetére
Ha van tapasztalatod a Comodo FW-vel, és mellé felteszed a BD Free-t, akkor szerintem fölösleges mellé az MBAM Free, mert ha a CFW+BD Free nem elég, akkor semmi sem lesz az. Az MBAM Free amúgy sem állandó védelem, úgyhogy kvázi eső után köpönyeg effektus.
Félreértés ne essék, ez csak egy magánvélemény, a döntés a tiéd!
-
micafighter
nagyúr
válasz
viktor82 #21890 üzenetére
én mindent leszednék, bár comodo tüzfalat lehet nem muszáj, de bdt mindenképpen. bitdefender eltávolításaRegistryt nem kell pucolni szerintem ha a saját eltávolítójával lekapod a programot (nem a programmal együtt települt uninstaller-ra gondolok, hanem legtöbb av-nak van külön eltávolítója, amit külön kell leszedni. rágooglizol hogy *av neve* remover, és egyböl kidobja)
de egyébként registry kipucolásához advanced uninstaller pro (ingyenes) vagy revo uninstaller (ebből is van ingyenes) ezekkel kell lekapni a programot, és utána keres visszamaradt registry bejegyzéseket meg fájlokat, de vigyázni kell, mert ha profil vagy mentések is maradtak, azokat is leszedi.
-
micafighter
nagyúr
válasz
viktor82 #21885 üzenetére
igen, malwarebytes mehet bármi mellé nyugodtan. comodonak van ingyenes internet security-je, abban a tüzfalon tul van av is. Ingyenes av-k még avast vagy avg amit szerintem érdemes lehet kipróbálni. és itt egy gyüjtemény : [link] (8 hónapja lett utoljára frissítve, azóta kicsit változhattak a dolgok, de elég sokat összeszedett)
-
micafighter
nagyúr
válasz
viktor82 #21881 üzenetére
Ez szuper védelem, a malwarebytes ingyenes verzióját érdemes még hetente egyszer frissíteni aztán lefuttatni.
Pár tipp:
>comodo tüzfal sokat fog kérdezni, ha nem érted a kérdéseket nem kell megilyedni, interneten olvass utána, nagyon részletes leírása van a comodonak. Érdemes tanulmányozni, hogy teljesen ki tudd használni. (mivel neked csak a tüzfal része van fent, ezért értelem szerüen kicsit más lesz amit a gépen látsz, de mindent meg fogsz találni a neten)
>comodoban az ablakoknál ha nem értesz valamit, érdemes a kérdőjelre rámenni (jobb felsö sarok), elvisz az internetes oldaluknak azon részére, ami ahhoz az ablakhoz kapcsolódik, ahol a kérdőjelet nyomtad
>bitdefender freeben elég macerás kivételeket hozzá adni
Egyébként jó kis párosítás a cfw és bd free
-
BigManus
addikt
válasz
viktor82 #12722 üzenetére
Szia!
Ellentmondást vélek felfedezni a soraid közt.
" én ezt használok jó pár éve " Akkor mi alapján minősíted jobbnak az Avirát mint a Kaspersky-t? Honnan tudod milyen?Nem megbántani akarlak, félre ne érts, de!
A másik, hogy ez egy szakmai topic.
Úgy minősítesz egy terméket, hogy egy hozzá nem értőt befolyásolhatsz.
Szakmailag nem olvastam Tőled még semmi olyan dolgot ami alátámasztaná, hogy értesz a témához, tehát nem mérvadó másoknak egy ilyen ide csapott vélemény. -
W666W
tag
válasz
ÉN meg MINDIG INGYENEST használok mert szerintem nem érnek annyit hogy évente fizessek van itt sok jó ingyenes cucc is ha körülnéz az ember
Már sokan sokat ki is probáltak és volt pár ami igen JÓ véleményeket hozott ki az emberkékböl..Ha bár kinek a pap kinek a paplan..ugye -
válasz
Éppen erről társalognak a fórumtársak, hogy nincsen olyan egy bizonyos szint felett, hogy jobb vagy rosszabb. A szubjektív ítéletek pedig pláne nem döntő vélemények. Egyik program ebben jó a másik meg abban, az összehasonlítási alap csak egy független, sokpróbás, minden védelmi vonalat kipróbáló tesztelés lehetne. Csak az a gond, hogy ezen feltételek egyszerre történő teljesülését sehol sem tapasztaltuk...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest