- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NandorHUN #51533 üzenetére
Szívesen!
Sajnos én csak mostanában tanulom a reklámblokkolók használatát így alap szinten értek hozzájuk.
A részemről én nem javasolom a kettő együttes használatát.
Az uBlock Origin az böngésző plugin, az AdGuardból meg van asztali verzió ami sokkal többet tud. De, ha valamilyen oldallal gondod akadna, akkor nehezebb egyszerre kettőt menedzselni és megkeresni melyik okozza a gondot.
Szóval, szerintem használj egyet, azt amelyik neked jobban szimpatikus. -
-
-
Pano
addikt
válasz
NandorHUN #44396 üzenetére
Az a baj, hogy sok tényezőtől függ, szoftverkörnyezet, vas stb. Az, hogy pontosan miből áll a géped semmi támpontot nem ad, ugyanis láttam én már "könnyű" antivirust brutál gépet leterhelni, 10 éves gépen meg észrevehetetlenül futni.
Másoknak alig észrevehető a NOD32, én pl érzem a notimon, sőt okoz olyan idegesítő problémát is, amit eddig más nem tapasztalt (valszeg driver miatt) stb stb.
Szóval, próba cseresznye. -
Pano
addikt
válasz
NandorHUN #44390 üzenetére
- Bitdefender
- Eset Nod32 vagy Smart Security (most már Internet Security).
- Avira
- F-Secure
- WebrootÉn tapasztalataim szerint ezek terhelnek kevésbé, detektálásilag a Bitdefender/F-Secure páros a legjobb, Avira is, csak az utóbbi kettő sajnos hajlamos sok téves riasztást produkálni.
Gép terhelés szempontjából a leg lightosabb a webroot, detektálási szinten régen nagyon ott volt a szeren, mai állapotáról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest