- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
po1son #21585 üzenetére
Én Bitdefender mellett használom, mert tudtommal annak nincs keylogger elleni védelme. Kiegészítő védelemnek szánták egyébként egy antivirus mellé:
bocsi a képért vagy 2 sor elcsuszott de a lényeg látszik. Van ingyenes verziója is a zemananak, de a fizetős amiről a promó is szól, jóval többet tud. Érdekes egyébként hogy a fizetős kezelőfelülete jóval silányabb, mint az ingyenesé. Bár az ingyenesben nincs is igazából sok beállítás. Néhány kép a fizetősröl:
-
GEPESZ66
veterán
válasz
po1son #14009 üzenetére
Ma a bankomba beléptem, a biztonságos tranzakciót biztosító "zöldkeretes" IE-vel.Ahogy csináltam az átutalási megbízást, eltünt az egér kurzorja, s nem is jött vissza.Az előbb letöröltem a KIS2013-et, majd a magyar oldalról letöltöttem a telepítőt (korábban akkor töltöttem le a telepítőt, amikor még a Kaspersky nemzetközi oldalán nem volt még fennt), s feltelepítettem ismét. Most még 1-2 napig tesztelem, remélem minden rendben lesz!
-
válasz
po1son #12820 üzenetére
Programfagyás stb. A KIS figyelmeztet is, hogy 64 bit alatt hibák lehetnek a Safe Mode használatával.
hamyka: kérlek olvasd át a hozzászólásod mielőtt véglegesíted, mert a pl. köszy-től kissé émelygek...
LiLxWaYnEx: alapbeállításokon tesztelnek még mindig? A KIS-ben pl. állítani lehet az anti-phising heurisztikát, ami gyengére van állítva alapbeállításokon.
-
válasz
po1son #12521 üzenetére
Most is van 90 napos, nézz utána, de be is linkelem neked a lehetőségeket:
Más: feltettem a ZA Free AV+FW-t, amiben Kaspersky motor van. A memória felhasználása 200MB körüli, de engem nem zavar, mert a tesztgépben 4GB van. 3,2 GHz Core2-n és 64 bites W7 alatt korrektül fut. Böngészést nem fogja, fájlműveleteket kissé. Egyelőre hibamentes, a full scan sem lassú. 500GB-as vinyót, amin kb. 50 GB szabad hely van 75 perc alatt nézte át.
Remek alternatíva annak, akinek nincsen pénze fizetős védelemre, de komplett csomagra vágyik ingyen. A 4-5 évesnél nem régebbi gépeken (dupla mag, 2GB memo) gond nélkül kell, hogy fusson, kevés lassítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest