-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz
#70211840 #72883 üzenetére
Sok AV cég abból él, hogy riogatja a felhasználókat és azért ad fals riasztást kb. mindenre.
Ezt a programot pl. simán használom, pedig sokan elszörnyednének a látványtól.
Na persze csak azért merem, mert Kaspersky -t használok és a listában is láthatóan tisztának jelzi. -
gregory91
senior tag
válasz
#70211840 #72883 üzenetére
"Vagy érdemes figyelni, azt is, hogy nevesebb AV-k mint mondanak rá?"
Ez mondjuk reálisabb illetve lecsekkolni hogy miként jelzi,mert lehet hogy a heurisztika ismerte fel,az meg képes tévedni.+Extra, ha érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik egy ismert megbízható kiállítótól. -
válasz
#70211840 #72881 üzenetére
Nemértem, hogy mire sértődtél meg? Az senkinek nem derült ki, hogy Te F-Securet használsz!
A másik, semmi baj azzal, hogy a VT-n ellenörzöl valamit. Egy erős védelem sokat segít. Az F-Secure sokszor nem ismeri fel egyből a kártevőt, de erős a megelőző képessége.
Ha a VT-n alig van találat, tehát értem ezalatt az 1-2 kereső találatot, akkor az jó esetben téves riasztás lehet.
Azért írtam a fenti két terméket, mert nem tudtam, hogy mit használsz, és az a két termék erős adatbázisban és megelöző képességben is. -
-
-
gregory91
senior tag
válasz
#70211840 #72867 üzenetére
Közel 70 vírusirtó nézi át ezeket, ebből van amelyik false riasztást ad.Érdemes a tanúsítványát is megnézni hogy megbízható-e,érvényes-e illetve hogy kik bocsájtották ki.Általában ha hivatalos forrásból szerzed be azok megbízhatók szoktak lenni,kétes források kevésbé,sőt.....
-
-
-
-
válasz
#70211840 #72850 üzenetére
Infóra, hogy mi ment ki : https://haveibeenpwned.com
Könnyű email cserére meg valami alias-os megoldás (pl simplelogin, vagy ha olyan a proton, vagy bármi hogy ad aliast, akkor szépen elmigrálni mindennel... tudom, tudom, mennyi idő, csináltam már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest