Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz #11563776 #48254 üzenetére

    Szerintem a proaktív védelem és a viselkedéselemző kifejezéseket kerested a hozzászólásod írása közben. Így jár, aki 1 órán keresztül ír egy hozzászólást.

    Plag: Fura, pedig nekem teljesen az jött át a hírből, hogy az EIS és EAM egyesülése nem azt fogja jelenteni, hogy lesz az EAM úgy ahogy van és kész!
    Nekem is így jött át. Aztán amikor nekiálltam keresgélni a fórumukon az EIS kulcsos problémámmal, akkor futottam bele, hogy EAM vonalon annyi fog történni, hogy a BB-t kiegészítették a Windows tűzfal védelmével (kikapcsolás, szabálylétrehozás), ezzel párhuzamosan beszántották az EIS vonalat, és 3rd party Windows tűzfal kiegészítőket ajánlanak megoldásként.

    Az biztos, hogy kizárólag gazdasági háttere van a döntésnek, amit próbálnak beállítani úgy, hogy nekünk jobb lesz, de nem. Bevallásuk szerint az EAM sokkal népszerűbb, mint az EIS, kicsi a cég, Windows 10-ben eléggé képlékeny a biztonsági szoftverek beépülési felülete, ami állandó erőforrásigénnyel jár, nem akarták megosztani az erőforrásokat. Próbáltam keresni 2016-os mérleget, hogy pénzügyileg hogyan állhatnak, de csak cégregiszterig jutottam (az mindenesetre meglepett, hogy 3 éve már Új-Zélandon van a székhelyük, és nem Ausztriában).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák