- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
Skynet258 #18952 üzenetére
bocs, nagyon fáradt vagyok. hosszú volt a nap
19870820: ez nem Internet Security, csupán egy anti-malware program. szerintem nagyon jó, iObit minőségi programjairól híres. alapból összetettebb mint az MBAM vagy SUPERAntiSpyware, csak egyelőre kiforratlan abból adódóan hogy viszonylag új fejlesztés. egy próbát mindenképpen megér, én szeretem. egyik spanomnak is ajánlottam a linket, Avira mellett talált 20-30 kártevőt amikkel végzett is (v 10 ebből kuki, többi trójai v egyéb vírus). természetesen átnéztem a listát és nem false positive-ok voltakm bár azok is előfordulnak.
-
19870820
senior tag
válasz
Skynet258 #18952 üzenetére
Hali ez az Iobit féle internet security mennyire jó?Még nem hallottam róla.Ez az egy éves licenc ez tényleg egy év és nem fog lejárni idő elött,mert akkor szivesen kiprobálnám?
Ja meg ha lejár majd ez az egy év akkor törölhetem le ezt vagy addigra lesz ujra ilyen "akció"? -
Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest