- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
#65675776 #38261 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy beleszólok. De ha már visszaeső "bűnös" akkor ez az egy nap inkább csak jelképes büntetésnek fog tűnni és visszatartó ereje nem lesz. Anno még Moderátoros koromban (nem ebben a fórumban) ilyenekért a legkevesebb kiszabható büntetés limitálva volt, és az 10 nap volt. Vagy ennél lehetett több is. Pluszban még limitálva is lett a hsz.-ek száma. Például csak napi kettő lett engedélyezve vagy valahány óránként 1 hsz. De hát nem én vagyok (itt) a Moderátor.
-
McKane
senior tag
válasz
#65675776 #35211 üzenetére
elnézést,de lenne egy talán jó ötletem.
mi lenne ha létrehoznál egy olyan topicot, a ezen kívűl, ahova a veszélyes linkeket el tudnánk helyezni. Mondjuk az első hozzászólásban, ki lehetne kötni,hogy a letöltött fájlok miatt bekövetkezett adatvesztésért,stb, a felelősség a letöltőé.
Valami ilyesmire gondoltam..Üdv.: McKane
-
F34R
nagyúr
válasz
#65675776 #35211 üzenetére
Hm ez érthető de ,akkor honnan tudjuk milyenek a vírusírtónk?? MBAM és Hitman Pro-val egyébként még a nagyon fertőzött gépeket is le lehet tisztítani , utolsó esetben Rescue CD , másoknak akik nincsenek tisztában ezekkel bosszantó lehet, de a legtöbb kergető 90% detektálás fölött van szóval nagy eséllyel nem csinálnak "Zombie Land"-t a gépből
Üdv F34R
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest