Hirdetés

Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz zso73 #2673 üzenetére

    A virus olok vedelmi kepesege nem sokban fug attol, hogy mennyien hasznaljak, vagyis attol nem fog tobbet megtalalni, mert kevesebben hasznaljak. Ha operacios rendszerekrol lenne szo akkor a logigikad mukodhetne. Mar *nix on eleg sok olyan dolog fut amit erdemes feltorni. Mielot meg felrertenel nem a nodot vedem, de egy haver nemreg szivta meg az avastal, az egyik msn fereg ugy gyalogolt at szegenyen mintha ott semm lett volna, majd egy ppt-t fileba talat kartevo pedig tiszta volt. Ja igen semmilyen huzos oldalt nem nezegetett. Neked bevalt masoknak a nod valt be, felhasznalasi terulet es szerencse dolga, meg a retegzet vedeleme.

    Mindegyiknek vannak gyengei, a masik gond azt, hogy a legtobb forum hozaszolo (itt nem csak a PH!ra gondolok, mielott meg valakit megsertenek) nem tudja, hogy mi a kulonbseg a virus es a tobbi kartevo kozott es rendszerint mindent virusnak mond, ide ertve a nyomkoveto sutiket is.

    Nalunk jelenleg talan a nod a legelterjedtebb ezert ezzel lesz a legtobb panasz. A masik talan a norton visszont az azt hasznalok nagy resze annyit tud a szamitastechnikarol, hogy ott a doboz es lehet internetezni. Szoval lenyeli minden hulyeseget, ellentettben a nod-ot mar inkabb a hozabbertok hasznaljak akiknek feltunik, hogy bizony tipusu kartevok ellen nem tul jo.Illetve neha atmegy rajta valalmi ami egyebkent mint zed01/phare hozzaszolasai alapjan kiderult, mindegyik termek eseteben van, radasul neki eleg gyakran sikerult osszeszednie oket. Ilyenkor vagy termekt valtanak es at hisszik, hogy jol megoldotak a problemat, vagy aternek retegezet vedelemre. A retegezett vedelmen eseteben nem biztos, hogy a nod a legjobb valasztas, ez felhasznalasi terulet fuggo.

    Ha az avira eleri a kello fejletsegi szintet akkor lehet, hogy atpartolok ra majd.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák