Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
hát igen, ennek már inkább az a jelentése, amire céloztál
-
tms+
aktív tag
válasz
7Heads Drago #37 üzenetére
Az hogy ösztönözné a többieket, ha a Samsung meghúzza a nadrágszíjat?
Pont ez a baj jelenleg, hogy a Samsung nem tart lépést/ vagy egyre nehezebben a többiekkel, ha még meg is húzza (jobban) a nadrágszíjat, akkor még ennyire sem futná.
-
tms+
aktív tag
Nyilván a végtelenségig nem lehet nagyokat lépkedni, de a Samsungnak itt bőven lenne mit behoznia Fold fronton. Gyakorlatilag a Fold3 óta nem fejlődött nagyobbat.
A Flipnél volt valamivel nagyobb lépés az 5. generációnál, de ott sincs igazi előnye mondjuk a Motorolával szemben. A többi versenytárs is jobb kamerákat, nagyobb akut pakol a Flip mobiljaikba.
Én is Samsungos vagyok, de azt jól látni, hogy a Samsung nagyon eltunyult és egyre kevésbé vannak érvek a foldable cuccaik mellett
-
tms+
aktív tag
Szerintem a Samsung eléggé bealudt a hajlítható szegmensben (is). Egyre kevesebb és valós érv van a foldable mobiljaik mellett a konkurencával szemben. Az eddigi infók alapján ez a vékony Fold is csak béna próbálkozás. A Flip vonalon a Moto elég erős lett mostanra, a Foldnál meg a OnePlus, Oppo, Honor, Google is ott van. Össze kellene kapniuk magukat, itt lehetne évről évre nagyo(bba)kat villanatani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest