Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
A hardver jónak tűnik, persze az árazás is ennek megfelelő lesz. Az a kamera viszont...édes istenem minek egy tabletre ekkora kamera? Persze, van néhány "elvetemült"
, aki tablettel videózik, netán lő néhány fényképet, de a tablet elsősorban nem erre való (szerintem
).
[ Szerkesztve ]
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Nem látok infót a tablet hardveréről (csak a kijelzőt) sem itt, sem a megjelölt forrásnál. Mit tudsz a leendő hardverről, ami alapján ezt írod?
én is erre gondoltam, hogy valószínűleg előveszik a Realme pad belsejét, ráhúznak egy másik köntöst kívül és belül, és ennyi - de hátha nem...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
Tehát a jó hír az, hogy végre a középszerű belső, és szoftverezettség mellé nem egy testvércég meglévő vázát használják, hanem újat készítenek.
Amúgy ha a forrást jól értelmezem, ez (ismètelten) India only cucc lesz. Ha esetleg mégsem, nálunk a "túlárazott" tartomànyba fog esni. -
PirosHello
senior tag
-
válasz
PirosHello #5 üzenetére
Az tényleg jól hangzott volna...
Akkor nincs infó még - jól tartják"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Milyen nyers és őszinte cím .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Legelőször azt hittem, hogy valamelyik forumtárstól van az idézet 😅 Elég gyakran találkozom itt hasonló megjegyzésekkel.
-
Oneplus♥️
IF U RIDE LIKE LIGHTNING, U'RE GONNA CRASH LIKE THUNDER
-
gproject
aktív tag
az oppo padek miert is hulladekok, vagy gyengek az arkategoriajukban?
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
icp1970
senior tag
A hardver szerintem is jó. Kérdés hogy milyen ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első renderek és hivatalos előzetesek alapján tévedtek, akik átszitált BBK eszközt vártak.
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogwarts Legacy teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- UHD filmek lejátszása
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Bomba áron! Új iPad 9. Generáció (2021) 10.2 wifi Grey/Silver 64gb, 1 napos! Extrákkal!
- Mint az új - iPad 7 2019 - SIM-es - garancia, doboz, fehér
- Apple iPad Mini 2 WiFi+Cellular 16GB Space Gray 7.9" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-K358
- Apple iPad Pro 12.9 2021 512GB Cellular 5G M1 Chip - Apple garancia - Akár beszámítással
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest