- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Elérhető és telepíthető az iOS 18.2
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
én vagyok az egyetlen aki kifejezetten rosszul van az ehhez hasonló apple üzletektől? mindegyik annyira fehér, annyira steril mint egy orvosi váróterem, soha nem tudtam komfortosan érezni magam egy ilyenben
-
kchris78
veterán
Mekkora volt a sor?
-
Fryskitt
addikt
De elég sok embernek van elég sok pénze… mégis panaszkodik folyton mindenki.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
ledgeri
nagyúr
Ja, pl termékbemutató animációknál tetszik, mert render, agyam elfogadja...
Aztán jönnek a nagy eventek, aminél picit cringe...
Majd valaki linkel egy ilyet: https://techcrunch.com/2022/09/12/apple-passkey/ és nem tudom eldönteni sem a beszédról, sem mikor az ember látszik, hogy AI generált vagy sem... pedig nem...
Aztán plázákban vannak ilyen élmény-kavitációk... borzalom.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Fryskitt
addikt
-
A Molyember
tag
Remek, az ilyen ostoba doboztapogatas helyett mi lenne, ha vegre behoznak ebbe a csoves orszagba is az AppleCare+-ot? You know, ami valoban hasznos is lenne a felhasznaloknak?
[ Szerkesztve ]
-
kzcs
tag
Elnézve a képeket, hát ezeket az asztalokat inkább egy konyhában látnám, vagy egy laborban mint egy prémium kat. üzletben, főleg egy prémium iStyle-ban. Kerestem is a CT gépet vagy a dagasztó gépet
Design szempontjából felesleges hype. Unalmas padlókő mely sok helyen hibásan van lerakva ami miatt egyáltalán nem higiénikus. Világítás színhőmérséklete nagyon bántó. Nem tudom ki hagyta jóvá, de biztos nem érdekli a munkája vagy nem ért hozzá. A domináns fehér és szürke meg semmi melegséget nem áraszt, az asztal lapokon látható kőris utánzat meg inkább semleges (gondolom az is műanyag). Semmi zöld, mely a világban mindenhol megtalálható az Apple boltokban valamilyen növény, fa vagy élő fal formában. Abból a sok millióból ennyit kihozni kár volt.
Majd azért megnézem élőben is. -
Kétszer elolvastam a cikket , értem is amiről ír .
De! Még mindig nem értem mivel jobb mint az eddigi partnerekA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bzoli71
csendes tag
inkább arra konceentrálnának, hogy ne 3-4 napra válaszoljanak a mailokra, és a telefont is felvehetnék... szegedi üzletük meg hááááát.... inkább ne lenne...
-
Tigerclaw
nagyúr
Még ha érthető is, de kár hogy az összes hivatalos Apple bolt/szervíz Budapesten van nálunk. Másrészt amilyen elmebeteg magasak a magyar hivatalos árak, csoda hogy nem csökken a számuk. Újra az egyetlen opció a külföldi vásárlás marad, vagy a már nem is olyan szürke import. Egyszerűbb lenne Euroban fizetni, ha ennyire tartanak a forint árfolyamától.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
k-adi
nagyúr
válasz Luck Dragon #30 üzenetére
"a többi boltban megszokott öt helyett az Árkádban nyolc kolléga lesz, tehát az ügyfelek gyorsabb kiszolgálásra számíthatnak és több idő is jut majd rájuk."
mivel jobb? +3 agent
(a mondat második fele már nem feltétlen igaz.. ) -
jack982
aktív tag
van itt pénz kérem.
milyen sor állt már a macbookért!
mintha ajándékot osztogatnának. -
antim
tag
Az látszik hogy az embereknek van pénzük, a nagy sírás hiába maradt velünk, már a tengerparton hamarabb összefutunk, mint egy május elsejei virsli partyn.
-
-
Noukoum
veterán
válasz Luck Dragon #40 üzenetére
A szolgáltatás része lesz "jobb minőségű".
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Hajós01
csendes tag
🎶Ááárkád néépe....heejjj🎵
Jobb csapba sz.rni,mint sz.rba csapni
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem nézd úgy, hogy ez egy befektetés volt. Én is 3 M1 air-t vettem. Mindig is szerettem volna kipróbálni, (egy saját részre) egyet pedig kb azonnali eladásra vettem. Attól, hogy sírünk mert drága az élet (ami nagyon is valós) még használt árban (330-ért) nagyon jó vétel volt a macbook air M1
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Luck Dragon #40 üzenetére
Nem, hanem attól, hogy melegebb színeket használnak, (szerintük) barátságosan van bevilágítva, a bútorok más dizájnúak és szemmel láthatóan újak (sic!), a polcok legjobban látható részein pedig az Apple gyári tartozékai kapnak helyet, a külső gyártók termékei kevésbé hangsúlyosan jelennek meg. Ráadásul az új köntössel együtt jár, hogy az üvegvitrinek száma minimális.
Most már tudom, mi kell a prémium érzéshez. -
kchris78
veterán
válasz hegedus001 #46 üzenetére
komoly. gondolom m1 air regi dizajnnal nem fogy mar csak ha olcso, ezert hozzak szazasaval es szorjak kifele.
-
törölt tag
Árukereső szerint 2011 végén ezt a gépet már hozzádvágták minden bokorban 359ezerért. Most meg bő egy évvel később több ezer ember sorba áll “ vàllság közepén” , hogy fél millió helyett megvegyék mittudom mennyiért? Na nee, álljon már meg a násznép, nehogy a szúnyog adjon vért! Fogyasztóvédelem helo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Milyen notebookot vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elden Ring
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5