- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Infinix Note 40 Pro+ 5G - túlpakolva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
tag
válasz janeszgol #24 üzenetére
Mi lenne, ha azután, hogy egyszer privátban feltettem egy technikai kérdést és csesztél válaszolni esetleg továbbra is megtartanád ezt a jó szokásodat és hanyagolnál? Köszi. Nem vagyok semmilyen barát, iphone nekem? (viccnek is rossz) nyilván egyre jobb a kínai is, csak lássunk már tisztán, hogy nagyon is fontos nekik ez a piac, különben nem fenyegetőznének hasonló büntetővámokkal. Egyszerűen a nyugat pénze kell nekik, mert anélkül földbe állnak. Kellenek ők is a piacra (állami dotáció nélkül), hogy egészséges verseny legyen, nem vagyok híve ennek a mindenhol mindenki bezárkózik mókának, csak ne mondjunk már olyan zöldségeket, hogy Ázsia mindent visz, mivel a hanyatló nyugat, már vagy 100 éve permanensen hanyatlik. Ez már hanyatlani sem tud rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Cassi
őstag
válasz janeszgol #31 üzenetére
És? Bárki vehet Snapdragonokat. Termékvisszatartással csak a konkurenciát erősítené.
Magyarországon továbbra is a Samsung vezeti a mobileladásokat, a piac 40%-ával. A németeknél a Xiaomi részesedése csak 10% körül van stb.Ez az évvégi időszak problémás olyan termékeknél, amelyek a kínai ellátási láncokból érkeznek, mert karácsony tájékán Európában megy el mindenki szabadságra, Kínában meg a kínai újév idején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest