Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Na, most már csak a jack dugót és az SD bővítést kellene bevezetni a jobb mobilokban is, illetve vissza, mert régen megvoltak.
Redmi Note 14 Pro-t várom, hátha végre USB 3.2 lesz a type-c."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
kampoka
csendes tag
6.88"
-
KIFLEE
csendes tag
Érdekes, hogy a helio g80-at átcimkézik g85-re majd g88-ra, most meg visszalépnek g81-re. Követhetetlenség a köbön.
-
-
helixP
nagyúr
Igen...? Annyi.
Predatorr: hát nem igazán erre megy a piac. Tudod, érdekes, mert én is hiányoltam ezt a két dolgot nagyon-nagyon sokáig az elején.
Aztán az első 128GB-os telómnál jöttem rá, hogy azt már nem tudtam tele pakolni adattal. Pedig én az vagyok, aki mp3-ban tartja a zenéit még mindig.
És a Jack sem hiányzik már, annyira jó BT fülesek vannak. Persze losless audiofileknek nem megoldás.De az persze hazugság, hogy az IP rating, vagy a hely spórolás miatt lenne a spórolásra szükség.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Mert ugye a fogyasztó nem gondolkodik, hanem fogyasztja, amit a képébe tolnak, a vásárló meg lesz.rva. Nincs igazán jó BT-füles, a "CD-nél jobb" címmel kamuzott LHDC is csak 1Mb/s, nálam meg még a flac-ek is 1100Mb/s fölött vannak. Ezt még átkódolja a bt, meg vissza, abból nem lesz igazán élvezhető zene. Vezetékesekkel meg buktam a zajszűrést, szóval van félmillió fülhallgató a piacon, amelyek közül 1 sem megfelelő egy vásárlónak, a fogyasztó meg csak talál magának valamit, amiről meggyőzték, hogy neki az jó.
Igen, az kamu, így lehet eladni 100 000-es fülhallgatókat pocsékabb teljesítménnyel, mint amit egy 5000-es vezetékes tud.kampoka: Nekem jó lenne, mert a 6'5"-esen sokszor mellényúlok a billentyűzeten, de még a 6'67"-esen is előfordult.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
janeszgol
félisten
1100 mb/s-es hangfájl? Ez ám a hozzáértés.
Gigabites bitrátájú zenékkel mászkálsz? Ha még lenne is ilyen, telefonra minek?
A 100 ezres BT-s fülhallgató rosszabb, mint az 5 ezres madzagos meg egy vicc. Ha te rosszabbnak hallod, akkor nem jó az eszközöd, nem jó a füled.Eladod a hozzáértőt minden topikban, de sosem jön össze. Lehet stílust kellene váltanod.
-
-
zorzy4
őstag
"De az persze hazugság, hogy az IP rating, vagy a hely spórolás miatt lenne a spórolásra szükség."
Én ennek már micro, nano sim bevezetésénél se dőltem be. ( az e sim, meg mrá tényleg visszalépés a nmt korszakba) de sokan ennek is tapsolnak.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
carr
őstag
Skacok!
13c Topikot felalomban nem találtam de kb ugyanaz a szar de mindegy már kell egy új teló ami 128 vagy 256 mindegy de ha 2 app között váltok 1 perccel később ne kelljen neki újra indítania a programot. Szóval 4+4 ram kéne, vagy válasszam a 8/256 alapból ? Telefonálás és néha fényképezni használom meg netezésre. Mi9se lesz lecserélve. Ezt a OnePlus 6t csodát nem szoktam meg 1 hét alatt.... :/
Budget csoda 40k Max.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest