Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
NG238
újonc
Szoktam nézegetni a Google Pixel hirdetéseket itt hardveraprón, és szoktam látni pár reseller fiókot akik olcsón megvett "újszerű", Alzás, Pixel telefonokat adnak el kb. 10-15 ezer forint profittal. Hetente több ilyen telefont is kitesznek. Ezeket a telefonokat a megszokott áruknál 40-50 ezer forinttal olcsóbban veszik meg Alzáról valamilyen használt leárazással (legalábbis a számlák ezt mutatják). Viszont én sosem látom ezeket az itemeket Alzán azokon az árakon amin ők megveszik.
Ezek a fiókok folyton nézik az alzát valami szoftverrel és rögtön felvásárolják a telefonokat? Vagy csak én vagyok figyelmetlen és van valami külön rész az oldalon ahol ilyen telefonokat lehet ennyire olcsóan venni? Miről lehet itt szó?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő