Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

"Én például szociofób vagyok. Legalábbis bizonyos értelemben. Valószínűleg remete géneket kaptam, mert jóanyám szerint már kisgyerekként sem igényeltem a társaságot."

Na akkor hasonszőrűek vagyunk Geri Bátyómmal. Én se igényeltem a társaságot gyerekként, voltak barátaim, kimentünk focizni, el voltunk de nem mondanám, hogy hiányzik. Rengeteget olvastam mert nem volt internetünk és el tudtam foglalni magam.

A napokban az is eszembe jutott, hogy mennyi az esély arra, hogy egy idegen lény vagyok akit itt hagytak vagy ide küldtek mert valami katasztrófális dolog történt a szülőbolygómon. :) Oké persze adta az ötletet a Superman film de na azért elgondolkodtam. Leginkább azért mert sokszor nem értem az embereket.

Amúgy az, hogy ki hogy dolgoz fel problémákat szerintem nem lehet megítélni. Van akinek családja van, barátai vannak és így se sikerül, van aki tök egyedül megél a jég hátán is. Ez inkább szerintem személyiségfüggő, hogy a rendelkezésre álló információk alapján milyen döntéseket hozol. Lelkileg lehet könnyíteni a dolgokon, hogy beszélsz róla de az nem feltétlen segít a problémád megoldásán.

Új hozzászólás Aktív témák