- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anax
tag
Ebben igazad van, nem akartam részletekbe belemenni, csak hoztam egy szempontot, amiben elég jó az AMD. Mint ahogy írtam is, hogy mindegyik mellett van pro/kontra.
Itt ugye a kolléga mérhetetlen óvodás szinten kezdte szarozni az AMD-t. 0 szakmai hozzászólások és egyéni preferencia mentén. Ehhez képest nem érzem túlzásnak, amit írtam, még ha igazad is van abban, hogy az RT/DLSS árnyalja a képet.
-
Anax
tag
válasz
makszutov.hu #54 üzenetére
4090 ellen nem csinált kártyát az AMD, viszont alatta minden NV -re van egy jobb ár/teljesítmény válasza. A kicsit erősebb 4090 pedig 2 szer annyiba kerül, hát így nagy vicc jobbat csinálni.
Majd szólj, ha az NV bármelyik kártyája azonos áron felülmúlja az AMD-t.
-
Anax
tag
válasz
makszutov.hu #39 üzenetére
Kemény érvek.
"Van az a pénz, amiért bárkit ki lehet győztesnek hozni!"
Mondjuk ezt bármelyik oldal mondhatja és akkor nincs is értelme semmiről sem beszélgetni.
"Mindenki használjon azt, amit akar..."
Ezzel mindenki egyetért annyira demagóg és ez nem zárja ki, hogy f@szságokat nem kell irkálni. Ha mégis akkor meg nem kell meglepődni a reakciókon.
Mind a 3 (AMD, intel, NV) oldalon található pozitívum és negatívum. Szélsőségesen nagy baj, ha lenne bármelyikkel is ahogy pl Te írod, akkor az nem maradna fenn ilyen sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest