Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profinak állt a Garmin Epix
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Szerintem ez a 11-es, és a legutóbbi Fire HD 8 Plus (előbbi €315, utóbbi €180, kimaxolt háttértárral, reklámok nélkül) teljesen jó ajánlatok, élhető csomag mindkettő, főleg hogy egy kis ügyeskedéssel Play áruház telepíthető, a gyári bloatware meg eltüntethető.
Az 5-ös és 6-os wifi szabvánnyal a (játék) stream sem gond.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
kapal
tag
285 € reklám nélkül, az amazon.de-n már előrendelhető. Agyarországra nem szállítják, de aki az osztrák kézbesítést meg tudja oldani, annak megfontolandó.
-
bteebi
addikt
Vajon ez (is) IPS paneles? OLED-del még lehet, hogy kellene is, bár a felbontása azért nem annyira acélos. Mindenesetre általános, egyszerű(bb) dolgokhoz jó lehet.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Ixion77
őstag
Szóljatok, amikor kész lesz rá a LineageOS. Mert a FireOS-beől egyszer és mindenkorra elegem lett miután a gyereknek vettem egy olyan tabletet. Megbízhatatlan, bugos, kiszámíthatatlan vacak, aminek még az Amazon saját szolgáltatásaival is problémái vannak. Ahhoz képest egy alap android maga a csoda.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Solar Eclips
csendes tag
Nem igazán értem ki vesz iPaden kivül bármilyen más tabletet. Android gyász ahogy bármelyik tableten müködik.
-
virkir
veterán
válasz
Solar Eclips #6 üzenetére
Pl akik tudják mit jelent az, hogy város, vagy ország?
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
secretgarden
aktív tag
Jó lesz ez, csak meg kell várni az Amazon Prime Day-t júliusban vagy a Black Friday-t novemberben. Jelenlegi Amazon Fire HD 10 (2021) tabletemet tavalyi fekete pénteken £89-ért vettem, nem rossz egy full HD-s 10"-es tabletért amint tokeletesen megy full HD-ban a Netflix, Amazon Prime Videos, Disney+ stb. Szerintem ez az uj 11"-es tablet is lesz £149-et vagy ilyesmi majd... A reklamtól nem kell felni, enyém a reklámos verzio, de csak annyi hogy lezaro képernyon mutat (egyébként érdeklodésre számot tarto) konyv/film/zene reklámokat.
-
secretgarden
aktív tag
válasz
Ez Android alapu, de nem Android (Fire OS a hivatalos neve), egy csomo app optimalizalva van rá.
-
secretgarden
aktív tag
Biztos hogy IPS. De abbol jobb fajta, legalabb is en tavalyi Fire HD10-esemben tok jo képe van. Sajnos OLED-et szuken merik, sem az OnePlus sem a Google uj tabletjaban nincs, szinte csak az Samsung tesz OLED-et, de ok is csak a legbrutalabb csucs tabletjeikbe. Furcsa, latok mostanaban OLED laptopokat olcsobban mint OLED tableteket, fene se erti miert van igy.
-
milkabrams
őstag
válasz
A most használt Samsung Galaxy Tab S7 előtt iPad Air 4 volt és semmi hátrányát nem látom a droidos távnak.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Solten
addikt
válasz
secretgarden #8 üzenetére
£10-ert meg reklam-mentesiteni lehet ha zavar valakit, jo cucc a 10-es, en is kb annyiert vettem a gyerkocoknek. Hibatlan csaknem 2 eve, meglepo hogy mennyire birja a strapat egy ilyen olcso tablet, ok nyuzzak rendesen.
Saor Alba
-
-
Sanya
nagyúr
Nem csak a tablet pucér ára, hanem a terméktámogatás, és a kínai reklámok tömege, a kínai megfigyelőappok hiánya, és a nemszaggatós GUI is számít. Az, hogy egy optimalizálatlan tabletet vegyen az ember egy 100-asért, nekem nem éri meg.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
kilua
senior tag
Ja meg annyit hogyha nem kell, akkor ADBvel ki lehet pucolni MIUI alól minden MI appot (sőt akár a googlet is) és azok nem térnek vissza frissítés után a windowsal ellentétben.
Az appleel kapcsolatban olyan hírek érkeztek hogy akkor is küldött haza az asszisztense hangparancsokat amikor egyébként le volt tiltva, át akarta nézni az offline képeket, simán települt a pegasus, az apple távolról fel tudja oldani a telefont/tabletet stb ez alapján az sem tűnik szentnek ilyen szempontból, lehet hogy Steve Jobs idején az volt, ma már nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Solar Eclips
csendes tag
válasz
secretgarden #9 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Valójában még szarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Fire Max 11 nem egy erős szerkezet, de a célját el tudja látni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdasági hírek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- TENYÉRNYI! Surface Go 3 - i3-10100Y 3.9GHz turbo 8GB RAM 128GB SSD gar: 2024.02.19.
- Mint az új - iPad 7 2019 - SIM-es - garancia, doboz, fehér
- Apple iPad Pro 12.9 2021 512GB Cellular 5G M1 Chip - Apple garancia - Akár beszámítással
- Gyakorlatilag új - iPad Air 5 2022 M1 - 64GB, SIM-es - Apple garancia, doboz, fekete
- PocketBook Basic Lux 2 (PB616) dobozában + tokkal
- Apple Pencil 2, új, Media Marktban lett véve, csak próbálva volt
- Apple iPad 8, Space Gray, 32Gb ,Wifi, újszerű állapotú
- Apple iPad Mini 6,Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular ( Sim ), 2026.02-ig garanciális
- Apple iPad Mini 4, Gold, 64Gb, Wifi+Cellular ( Sim ) kártyás, független
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest