- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ez a Theft protection funkció valahogy már az Android 14 alapú Lineageos 21 ben is szerepel.
-
hdavid1
tag
Android 14.2
Nem értem miért kellett áttérni erre a folyamatos főverziószám növelésre.
-
addikt
-
Phoenixy
senior tag
válasz instantwater #1 üzenetére
Android 10
"The new Theft Detection Lock uses AI to help keep your data safe. If your phone senses someone has snatched it and is trying to run,
bike or drive away, it will automatically lock your device. You can also use Remote Lock to quickly lock your device from any device using your phone number and a simple security check. These features are now available for most Android 10+ devices."
https://blog.google/products/android/android-15/[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
zoltan77
aktív tag
-
Segal
veterán
válasz csorbajeno #6 üzenetére
Nem az első és tutira nem is utolsó eset lenne hogy a gyári verzióba belekerül valami olyasmi amit a gyártók a saját felületükön akár évek óta alkalmaznak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
BoB
veterán
válasz instantwater #3 üzenetére
Ha 14.2 lenne jobban aludnál? Vagy ha esetleg 14.1.1.54.6?
Vagy miben lenne más a telefonhasználatod?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zolka bolka
tag
gyelekek... nem úgy volt hogy a yettelnél lehet majd kapni a sima pixel 9 pro-t? én nem találom, de lehet csak én nézek be valamit
Ha már írsz, és nem tetszik az üzlet, akkor legalább annyit írj vissza, hogy nem érdekel az üzlet, ahelyett hogy eltűnsz...
-
balpeter04
tag
Szerintem azért releváns hogy mikor "vág" egy főverziószámú releaset a Google mert a legtöbb gyártó főverziós releasek számában határozza meg a szoftver támogatás mértékét.
Ha a Google megfogja és "elinflálja" a főverziókat, akkor a gyártó felteszi a kezét, hogy hát ez van gyerekek, ezt kaptátok a platformtól, megkapod az évenkénti frissítést, de az már a gyártók és Google közötti lobby és háttéregyeztetések eredménye, hogy mi kerül bele egy főverzióba és mi nem (szerintem), így ha elég gyártó pusholja a Googlet, hogy "ugyan már ne legyen túl bonyolult a következő főverzió" akkor a Google sem fog törekedni hogy ténylegesen fejlessze a platformot.
-
addikt
-
tms+
aktív tag
válasz zolka bolka #11 üzenetére
nem tudom, hogy volt-e róla szó hivatalosan. én sem látom a weben, de a vállalati árlistában szerepel a P9P is
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
veterán
Pár napja pedig még szerepelt a kínálatban, de most én sem látom.
-
veterán
És azon mikor fognak faragni, hogy ne kelljen a telefonba több RAM, mint az asztali gépemben van?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
addikt
-
hemaka
nagyúr
Ott van mar az, lehet venni. [link]
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem is tudtam hogy AV1 esetén lényegében a Google a VLC Dav1d megoldását kezdte el használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest