Hirdetés
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Hármas pakk kéne, arra vevő lennék. Bár mire ideérne, biztos csúnya ára lenne.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
ledgeri
nagyúr
6 év gari... ezen mindig elképedek, vagy pl PC táp 10+-ok, ellenben új autók átlaga
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
witcher
újonc
Ezeket a könnyen megjegyezhető elnevezéseket... de komolyan, nem lehetne egyszerűbb neveket adni?
Például a Be Quiet Silent Wings 3 sorozat után jött a 4-es sorozat... logikus?- jóreggeltkívánok szeretnék rendelni egy enefatizennégyikszhuszonöt gékettőelespéduplavéem ventilátort
- egy mit? -
ledgeri
nagyúr
Ha az akitől vennéd ezt nem tudja tipusról vagy legalább sejti, nem szakember!
Egyébként a fú de nagy falat:
Noctua Fan - (fogjuk rá) Aperture 14 cm átmérő, 25 mm magasság Generation 2, Low Speed Pulse Width Modulated, vagy Set: x2 ]Performance Pack... úgy hogy csak ránéztem a képre (a dőlt ami nem egyértelmű), utánanézés nélkülAz egyik kiegészítő meg Noctua Accessory Y Cable, és a többire is biztosan van hasonló magyarázat.. csak nem ezért néztem fel a fórumra most, és ennyi ATP-t (Adenozin-trifoszfát (igen f és P...) szántam erre...
Nem monitornév- kategória ez a nevezéktan, se nem intel féle csakszélesség "jaj az már nem jelent semmit, a miénk viszont húúú.." féle belemagyarázás, sem amd mobil proci féle "ehhehe -boy"
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Low Noise
senior tag
38 mm es venti az érdekelne, de 14 esben, ha jól tudom nincs, csak a 18 as Faractal Design 38 mm es.
-
ledgeri
nagyúr
ha jól tudom nincs
Topik-téma márkáján belül, vagy globálisan? (Utóbbit könnyű megcáfolni 1-2 kereséssel... csak egyéb specifikációkat kell tisztázni!)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tibaimp
nagyúr
Igen! Szokásos Noctua minőség, csomag tartalom, ár és szín...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
boeing
senior tag
Királynők.
-
olle
senior tag
Csak az ő egyedi színűket engednék mar el egy kicsit.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
addikt
A csavar egyébként miért ezüst színű?
Ennyiért azért elvárnám ,hogy az is legyen sötétbarna.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Inkább ne, ha kérhetem.
-------------------------------------------------------------
(#13) omfgk: Mert a barna gumitüskével fogod beépíteni.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
addikt
válasz Synthwave #16 üzenetére
Az már overkill. Azért van a kis rezgéscsillapító sarkocska.
Eredetileg ezért lettek ezek a szilikonos megoldások, ha jól emlékszem. Még a coolink féle lime zöld ventikkel, hasonlóan gyönyörű színekkel mint a Noctuánál.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem tönkre megy, hanem hangos lesz.
Az ,hogy egy ventilátor konkrétan megáll, az ténylég elképesztően ritka. Viszont a 6 év gari alatt a csöndet várja el az ember.
Amit szerintem jogosan várhat el az ember.
Egy VGA esetében elmegy még a Coil Whine, vagy egy picit hangosabb hűtés 2-3 évvel később, de a drága, top-top ventilátor elsődleges funkciója az ,hogy csendesen tolja a levegőt. Igazából egyetlen funkciója.[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
igen, decoupling miatt kellettek a muanyag tartok. coolink terjesztette el, ez is stimmel.
----
ahogy nezem MTTFre 150ezer orat adnak meg es maradt a magnetic bearing. draga, de figyelembe veve, hogy hasonlo kategoriaju scythe SFlexbol 15 evesek vannak itthon valahol a hatodik konfig kornyeken, igy valamennyire elfogadhato az aruk.
foleg, hogy magnetic bearinget jellemzoen a highend 120as ventikben ebmPapst hasznal meg, es azok 15 eve is ennyibe kerultek.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Nálam 1 éves korában low rpm-en egyszerűen szó szerint darabokra hullot a be quiet shadow ventim... Szót nem szóltak mondjuk, egyből cserélték gariba. Szóval itt is vannak azért lehetőségek. Volt ami úgy kerregett mint a fene, azt is cserélték.
Egyébként kövezzetek meg, de én szeretem ezt a f*sbarna noctua színt is.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
Teebor9
tag
Annyira hatékonyak lettek ezek a ventik, hogy a szöveg olvasása közben megmozdult a jpg.
-
addikt
Elvileg ezért veszik az emberek a Noctuát.
A support miatt. Vagyis elsősorban a minőség miatt, de utána a support.
Tehát igen, ha 5 év múlva hallatszik valami súrlódás a ventiből, akkor bizony cseréljék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
addikt
Üdv!
Lenne egy olyan keresztkérdésem, hogy ez a venti, felszerelhető lenne e, egy Alpenföhn Brocken 3-as hűtő, hűtőbordájára? A Noctua, a specifikációban megadta, a furattávolságok méretét, de ugyanez nincs megadva az Alpenföhn gyári ventije esetében a specifikációban, ami ugye egy Wing Boost 3 lenne. [link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
direwolf
őstag
válasz Synthwave #30 üzenetére
Sorry, de nem tetszik
Nekem ez a zsánerem:
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Ötletes/jópofa, de szépnek nem nevezném, és nagyon le van korlátozva alkatrészkompatibilitás tekintetében.
Meg egyébként is imádom, amikor a VGA közvetlenül nyeli a szoba porát.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Én is szeretem az indusztriális dizájnt, de a cozy fát és színeket jobban.
"A szoba porára meg van robotporszívó"
Aha, nem.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Még mindig ronda.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Fotelman
csendes tag
Nézőpont kérdése.... Nekem meg az Rgb-s karácsonyfa minden színében "pompázó" pc-k ellenszenvesek, főleg mikor még műszaki tartalmuk sincs.... De ragozhatnánk, akkor sem lenne értelme, egy Fractal North házban Noctua rendszerrel élem napjaim, szoba dísze, semmi rgb, halk működés, nekem ennyi elég.
-
Vanna nekem is Reduxaim (is), de az A széria jobb (meg jobban is tetszik, és már messziről látni, hogy mi az). Ha megnézed a hozzáadott extrákat, máris nem tűnik annyival drágábbnak.
-
bteebi
veterán
"mmH₂O"
Ööö... SI-ben is elérhető? Amúgy 9,81 Pa.
"ami óránként 155,6 m²-es légszállítást"
Jó lesz az m³-nek is. Tetszetős ventik amúgy (bár nekem időnként bazárinak hatnak ezzel a fura barna színnel, de az áruk... na az sajnos pont nem tetszik. Régebben ennyikért nagyon komoly processzorhűtőket lehetett kapni.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
bteebi
veterán
válasz Synthwave #42 üzenetére
Hát... a forint már régebben se nagyon sajnos. Tegyük hozzá, nyilván nem volt ennyire rossz a helyzet. Valószínűleg már túl öreg vagyok, és mivel vagy 10-15 éve nem nagyon építgetek gépet (mert hát minek - nem játszom), így már nagyon régi, sokkal kisebb számértékek ragadtak meg bennem. Mondjuk a relevánsabb komponensek árával képben vagyok (azok se tetszenek persze), de a rétegebb termékekével már nem annyira.
-
A szomorú az, hogy az élelmiszerárakhoz és megélhetési költségekhez képest a hardverek áremelkedése lófütty.
-
bteebi
veterán
válasz Synthwave #44 üzenetére
Ez is igaz, ilyen szempontból már-már el vagyunk kényeztetve, akármilyen hülyén is hangzik. (A TV-k ára ilyen szempontból amúgy kész röhej. 77"-os OLED TV 700k körül, pedig még a háborúsinfláció előtti időkben, nem 400-as euróval is sokáig nem volt 1 millió alatt se.) 2020 végén költöztünk haza Angliából, akkor még vettem 30 Ft alatt zsömlét. Most ugyanaz 75-80 Ft, és majdnem mindenen amúgy is van egy 2-szeres szorzó, ha nem több.
-
-
pandras83
senior tag
Max akkor pakolnám tele noctua verntikkel, ha nyernék a lottón, de erre a hűtőre kiadtam a pénzt, mert tudtam hogy végül x3d chip lesz alatta. Egy 240-es Arctic AIO simán kijön az árából, amin utólag azért elgondkoztam.[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen