Hirdetés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
4-es Apple AirTag is véletlenül 99 dollar. Bárakárhol meg 4 db noname mondjuk 40 dollár vagy kevesebb. Akkor melyiket is vegyem meg az itt a kérdés.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
hegedus001
aktív tag
nekem az olcsóbb kütyükkel eddig nem volt jó tapasztalatom. Nekem csak ez vált be úgy Isten igazából. Most karácsony környékén kaptam kettőt, azóta nincs gondom a reggeli rohanásban megtalálni/csekkolni, hogy nálam van e a tárcám és a kulcsaim
Részemről nem is kérdés, hogy a noname mehet a szemétbe.
-
juuzer
addikt
Helyes, legyen csak több gyártónak is smart tagje!
Mondjuk a Google-től is elfogadnék egyet.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
judas13
addikt
válasz hegedus001 #2 üzenetére
Tényleg nem egy életbiztosítás ezen spórolni!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
DeFranco
nagyúr
Ez már vajon használható lesz a google find my device ökoszisztémában?
Épp most keresek valami nem apple tag (nincs iphone) nem samsung (nincs samsung) nyomkövetőt, de önálló telefon nélkül kellene működjön úgy, hogy megbízhatóan tudja adni a lokációt, ha csak méteres pontossággal is, az is jó.
-
SL-27
tag
Moto Tag a gyártó oldalán ITT
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
Sanyi.mTs
addikt
És ez gyerek követésére is alkalmas lehet? Persze nem másodperc és cm pontos követésre gondolok.
Mostanában jönne el az idő, hogy egyedül, felnőtt felügyelete nélkül elengedjük. Viszont a mobilján nincs mobilnet.Házilag (1 év után) lehet benne cserélni az elemet?
-
DeFranco
nagyúr
válasz hegedus001 #9 üzenetére
Miért nem? Nekünk is pont erre a célra kellene, és mivel a telefonok és okosórák gyakorlatilag ki lettek tiltva az iskolából (most a kommandózást hagyjuk, hogy rejtve, ürgebőrbe varrva, tolltartónak álcázva elrejtem a táska alján) ezért ez ideális eszköz lenne.
Szóval miért nem lenne alkalmas? Nem ismerem a részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
az airtag pl elkezd sípolni ha azt gondolja, hogy egy másik szenély követésére használják. (Anno sok autó lopás volt ezzel a módszerrel, a lökös mögé berakták az airtaget és az este szépen elvitték a kocsit) Szóval max úgy működhet, hogy a gyereknek beregoisztrálod, és megosztja veled az airtag helyzetét. Így te látod, neki pedig nem fog sípolni. Bár pontsan nem tudom, hogy ez másoknl hogyan működik, de almáéknál valahogy így, nomeg ott a sok többi apple készülékről eldobja neked az airtag pozícióját. (így ha nincs netje a gyereknek, akkor is tudod merre járhat(ott) nem régen.
-
DeFranco
nagyúr
válasz hegedus001 #11 üzenetére
Aha... azt hiszem értem, végül is logikus, de ahhoz hogy hozzá regisztráljam, nála kell lenni az alap mobil eszköznek is, ha jól értem, hogy ne vegye illegális követésnek... akkor meg nem kell tag sem.
De akkor valami más eszközt kellene találni ami erre alkalmas. Mobilt csak legvégső esetben használnánk, vannak korlátai ami miatt nem lenne túl célszerű.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
Elvileg nem, mivel ha követnél vele valakit, akkor annak a telefonjára küld értesítést, hogy "hahó, úgy tűnik követnek"
Szóval ergo, ha van nála egy airtag és mondjuk emberek között járkál, akkor folyamatosan tudja apple készülékek segítségével frissíteni a pozícióját. (erdőn/mezőn bambinál nincs iphone, ott a hajadra kenheted)
Gyerek esetében szerintem egy nyomkövetős/sim-es óra lehet a legjobb választás. Én, ha a gyerekem ebbe a korba érne, akkor ezt választanám, illetve a bringa vázba tehető GPS-es nyomkövetőt.(tolvajkergetőék sok ilyet használtak, volt is rróla külön részük, perszer azóta sokat változott apiac ezen a téren) -
vilmose33
őstag
Nézegetem őket egy ideje,nálunk is mostanában lesz aktuális, hogy egyedül akar menni iskolába a lányom. Vissza olvasva nem biztos,hogy ez a legjobb ötlet látni merre jár.
Hegedus001: Köszönöm az ötlet utána olvasok.A jövő most van
-
nagy__sandor
csendes tag
Mi a kutyákhoz a Tractive nyomkövetőjét használjuk. Kiválóan működik, alapesetben pár perces frissítéssel, de van live mód, amikor real-time látod merre van (2-3 sec a késleltetés tapasztalat alapján). Az XL akár egy hónapot is emegy folyamatos GPS és mobil hálózat használat mellett. A táskában pedig elfér egy gyereknél is.
Az előfizetésben benne van a world-wide lefedettség, ahol térerő van (bármelyik szolgáltató), ott működik.Lehet zónákat is megadni, és kapsz értesítést, ha belép-kilép a zónából. Wifire is tud kapcsolódni - ekkor az egy zóna (tipikusan otthoni safe-zone) lesz, és energiatakarékos módba vált, illetve szól, ha elhagyja a wifi zónát. Ez suliban is működhet.
(Tudom-tudom, gyerekekről volt szó, de ez egy elég megbízható kütyü, évek óta használjuk.)
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
A gond nem a Moto Taggel van, hanem a Google Find my device hálózattal, illetve annak alapbeállításával. Az alap az, hogy csak nagy forgalomú helyekről
adnak jelentést az ilyen tagek (át kell állítani), ami kb. semmire sem való. Hirtelen fontos lett a Google számára a személyes adatok védelme... ("Blows my mind that the Google network is opt-in. The Apple network is opt-out, so it's massive by default.")Többen is tesztelték a Pebblebeet, de itt sem az eszközzel van a gond. Írás róla pl. itt és itt. A Find my device a gyenge pont, sajnos. Sokat olvastam róla, én simán vennék egyet, de jelenleg nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpársportok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Mini-ITX
- Filmvilág
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Warhammer 40,000: Space Marine 2 teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen