- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Attól tartok viszont (a HMD-t ismerve), hogy ha ezt mind belepakolják a telefonba, akkor minimum 250 ezer körül fog nyitni, annyiért meg marad inkább a Fusion, amelyből 4-5 darabot is veszek ennyiért
Eleve nem nagyon van ennél olcsóbban teló, amely DisplayPort-os, talán csak néhány korábbi Pixel. -
ddaydome
senior tag
Ha meglesz a 12 GB RAM, marad a hasonló dizájn, szerelhetőség és a microSD-támogatás, lesz DisplayPort, valamint több főverziót fog kapni (bloat nélkül), mint az első Skyline, akkor egy épkézláb árazással valóban jó lehet.
Igen. Màr csak azért is, mert a sallangmentes megoldásokra is van igény. Valahogy nehezen tudjàk a nagyobb gyàrtók megtalálni az egészséges egyensúlyt ilyen tekintetben.
-
ergoGnomik
aktív tag
Nincs a címben a kelleténél eggyel több szó?

-
lezerpiramis
őstag
Ha meglesz a 12 GB RAM, marad a hasonló dizájn, szerelhetőség és a microSD-támogatás, lesz DisplayPort, valamint több főverziót fog kapni (bloat nélkül), mint az első Skyline, akkor egy épkézláb árazással valóban jó lehet.
-
ddaydome
senior tag
Egy jó árazás mellett egy igazán korrekt, időtálló középkategória alja-közepe lehet.
Lehet szeretni a tiszta Androidot.
A lányom X30-as Nokia-ja, ami anno az enyém volt a mai napig hibátlanul üzemel kijelzővédő fólia nélkül. -
lezerpiramis
őstag
és fuzionáltak már egy jobb termékké?
(még ha csak 30 percre is)amit sajnáltam a fusionnal és skylineval is, hogy bár szerelhetőséget és hosszú alkatrész ellátást ígértek (ami jó), de a szoftver szempontjából semmi extrát nem csináltak a támogatás hosszában (pedig szerintem az pont nem lenne olyan drága, de olcsóbb "elfelejteni" a telefont X idő után).
a másik amiért nem szeretem őket, hogy rengeteg nyomógombos telefont adnak ki, ami nem lenne gond, de "normális" ami képes is lenne hozni minőséget, azon irányt meg se próbálják, bőven lenne pedig példa a múltból mit is lehet megtenni, nem kéne a belépő szint "középszerén" megragadni.. akár valami minimális androidos, nyomógombos telefont is eltudnék képzeni, hogy legalább (talán, már ha jól van megírva a szoftverük) banki appok menjenek (persze google és más minimumra faragva, hogy keveset fogyasszon a rendszer maga).
pedig bár nem logikus és praktikus a skyline formája még tetszett is, de rávenni magam nem tudtam mert azért vastag lett az a ceruza (de ha legalább a szoftvert megígérték volna hosszabb időre akkor még lehet esélyes is lett volna a készülék)..
Jaja, sőt, én váltam jobbá, már csatlakozó is nőtt mindkét tenyeremre a pogo pin-ekhez

Igen, a szoftvertámogatás eléggé lófütty náluk pl. egy Fairphone-hoz képest (abból is van itthon kettő
de leginkább a különféle hekkölhető OS-ek érdekelnek, főleg az UT, ezért szereztem be őket), de 50 ezer forintért annyira nem szívom ezen a fogam, mint azok, akik megvették 3-4x ennyiért a Skyline-t, és pont ugyanannyi ideig lesz támogatva a telójuk, mint a Fusion vagy a legótvarabb Pulse. Az A16 (ha végre sikerül kiadniuk...) szerintem még pár évig biztosan elég lesz. -
DraXoN
addikt
Nekem van két HMD Fusion-öm

és fuzionáltak már egy jobb termékké?
(még ha csak 30 percre is)amit sajnáltam a fusionnal és skylineval is, hogy bár szerelhetőséget és hosszú alkatrész ellátást ígértek (ami jó), de a szoftver szempontjából semmi extrát nem csináltak a támogatás hosszában (pedig szerintem az pont nem lenne olyan drága, de olcsóbb "elfelejteni" a telefont X idő után).
a másik amiért nem szeretem őket, hogy rengeteg nyomógombos telefont adnak ki, ami nem lenne gond, de "normális" ami képes is lenne hozni minőséget, azon irányt meg se próbálják, bőven lenne pedig példa a múltból mit is lehet megtenni, nem kéne a belépő szint "középszerén" megragadni.. akár valami minimális androidos, nyomógombos telefont is eltudnék képzeni, hogy legalább (talán, már ha jól van megírva a szoftverük) banki appok menjenek (persze google és más minimumra faragva, hogy keveset fogyasszon a rendszer maga).
pedig bár nem logikus és praktikus a skyline formája még tetszett is, de rávenni magam nem tudtam mert azért vastag lett az a ceruza (de ha legalább a szoftvert megígérték volna hosszabb időre akkor még lehet esélyes is lett volna a készülék)..
-
lezerpiramis
őstag
50 körül volt mindkettő, az egyiket használom, a másik amolyan családi mindenes / cseretelefon. Igazából ennyiért kaptam viszonylag tiszta, nagyjából bloatware-mentes Androidot, 256 GB tárhelyet, 8 GB RAM-ot, 5G-t, eSIM-et, microSD-foglalatot, FM-rádiót, jack-bemenetet, gyári tokot, házilag viszonylag könnyen cserélhető, hosszú üzemidejű akksit, és indusztriális kinézetet
(nekem ez a dizájn bejön, talán még a Nothing / CMF-vonalnál is jobban)Persze a kijelző elég gatyi, és csak két főverziót kap a telefon (az egyik példány Business Edition, arra elvileg 5 éven át jön majd secu patch, meglátjuk...), de ennyit talán megért a két kütyü.
-
janeszgol
félisten

Azt egyszer láttam, hogy tök olcsón adták. Valami 30-40 ezer ft körül. Nagyon jó ára volt.
-
cs.zs.
veterán

-
lezerpiramis
őstag
-
cs.zs.
veterán
Valahol a világon ez egy menő márka, és fogynak a termékeik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GIGA-AKCIÓS! ÚJ -DOBOZOS! Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RX 6750XT / 16GB / 512 SSD
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 G5 - i7-12700H, RTX A1000, 32GB RAM, 2 x 4 TB, azaz 8TB SSD
Eleve nem nagyon van ennél olcsóbban teló, amely DisplayPort-os, talán csak néhány korábbi Pixel.

(még ha csak 30 percre is)