- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Szivacs/papir helyett a homokon folyik keresztul a viz, ami megszuri a koszt.
szinten gugli videokban egesz jol elmagyarazzak, akar moricka abrakkal is, mi, hogy mukodik.. en miota megvettem a homokszurot szidom magam, h miert vartam ennyit a vasarlassal.. en is mindig a kis papirszrossel kuzdottem, szinten 2db volt egymas utan kotve sot mar a szivo reszre anno harisnyat tettem mint eloszuro de mindig megdoglott a viz benne.. most kb 1,5 honapja van felallitva a medence es tiszta a viz pedig sokszor letakarva sincs es diofa arnyekaban van.. -
Lanash
senior tag
Az első: mindig ph értéket kell mérni majd beállítani a megfelelő értékre és utána lehet adni neki klórt. Persze azt is mérve. Ha nem megfelelő a ph akkor a klór nem tudja kifejteni a hatását. Ideális pH: 7,2-7,6 között, ideális klór: 0,6-1,0 között van. Ezek után jöhet az algaölő. Illetve pelyhesítő is ajánlott.
Második: ha hosszú távon szeretnél jó vizet szerezz be egy homokszűrős vízforgatót. Úgy érdemes nézni, hogy az adott víz mennyiségét ~2 óra alatt átforgassa. Ha neked 10m3 -es a medencéd akkor érdemes egy 5300l/h -at vagy nagyobbat nézni. Pl.: Bestway 5300l/h [link]
ehhez kell homok is ami 0,45-0,85 közötti kell hogy legyen.
Az alap szűrővel az a gond, hogy ha hamar koszos lesz azt nem látod, csak ha kiveszed a szűrőt. Akkor megpróbálhatod mosni (nem sokat fog érni) vagy mindig venni újat. De hamar kiderül, hogy egy homokszűrős rendszer behozza az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest