- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CseLa
csendes tag
Tisztelt fórumtársak! Max Tab 8-as fórumot külön nem találtam így itt kérek segítséget tőletek. 201209J a száma, gyárilag a 4.0.3 Android volt rajta, frissítés miatt kerűlt hozzám, és már én is mint sok forumozó a hajamat tépem (ami nincs is már) miatta.
Mentettem ami volt rajta de nem jól sikerűlt így azt nem tudom visszarakni. Épkézláb használható akármelyik rá való androidot meg nem találtam eddig hozzá. Ha van valakinek mentése/Max Tab8-asa kérem valahova tegyen fel egy update.img-et.
Nagyon hálás lennék érte.MTD kiosztást az eredeti állapot alapján mentettem lenti linken elérhető. Ha van ötletetek hogy lehet talpraállítani azt is megköszönném... Oma_Odys_Loox_JB_4.1.1_v1.2.2a ezt találtam ezzel elindul de az érintőképernyő sem megy, eggérrel se nagyon és lassu a rendszer azaz ez nem rá való teljesen. Eddig csak ez amivel egyáltalán látható életjele van. https://mega.co.nz/#!nVBE1biB!O9FZGOPaflhc7LSW9dGWqHCIqPLn6KPmJBYJwGCiVYk
Köszönöm a segítséget ha tud valaki...... Üdv: CseLa
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest