Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Ez igazából azoknak a kínai cégeknek fog fájni, akik BOE kijelzős modelleket kínáltak az USA-ban, pl.: Motorola, Oppo/OnePlus. Ha szűkül a beszállítók sora, akkor emelkedni fognak az árak és ezek a gyártók amik többnyire árban próbálnak alávágni az Apple/Samsung/Google hármasnak majd beépíthetik a többletköltséget az árazásukba...
-
clon
senior tag
Nem vitatom az ítélet jogosságát DE szerintem nincsen egy USA nagyvállalat aki nem tette meg ugyanezt csak ŐK ezt nem lopásnak hanem ipari kémkedésnek hívják ami teljesen rendben van
Érdekes, hogy a nagy cégek simán kiszervezik bárhova a gyártást mert "olcsó" és eszükbe sem jut, hogy esetleg netalántán az ottani hozzáfért tudást valaki majd máshol felhasználja - mint a fejlett, nyugati, demokratikus, jogállami cégek akik ezt úgy is hívják "agyelszívás" mikor a konkurenciától a dolgozót "elcsábítják" és hirtelen a cég is olyan terméket állít elő amit eddig nem tudott
-
janeszgol
félisten
Az utóbbi időben valóban nagyon nagy minőségugrást ért el a BOE (is). Nem gondoltam volna, hogy a Samsung üzleti titkainak ellopásával érte el. Ha ez igaz, márpedig úgy néz ki igaz, akkor jogos az ítélet.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez akkor lenne különösen érdekes döntés, ha épp van olyan Samsung modell, ami ODM partnernél készül BOE kijelzővel...
Főleg ugye az olcsóbb szériáknál van ODM gyártás én úgy tudom és azok azért komolyabb eladási számokat is produkálnak.
De ez komolyabb kutatómunka
-
doooo
veterán
Na végre egy szokatlanul racionális döntés, még ha elsőre elég durva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest