- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Volt éppen elég.
Már azért megérte nV-ra váltanom, h egy csomó régi játék fut (bár ezen sem mind), amelyek AMD- meg sem nyekkentek.
Pengwin; ja, éppen most. Benne vagy a 2 év intervallumban, és nem játszol régi grafikus játékokkal.
Ha kukázzák a CC-t, maradok a régi meghajtónál, vagy irtok minden szemetet slimmerrel, esetleg csak MS frissítést teszek föl. Semmi online funkció. Minden egyebet tud a VGA gyári szoftvere.Forrasztó: már azon kívül, h egy újabb erőforrászabáló kémprogram? Nyilván jól fut, hogy ne keltsen gyanút.
Semmiféle tevékenységemről nem kívánok információt szolgáltatni senkinek.
hapakj: Úgy látom, a hozzá nem értés megint csak a te kommentjeidben virít, főleg adatvédelem terén.
Margit: Noooormális?
(pandras)
-
Predatorr
őstag
Kipróbáltam ezt az nV appot, h állítólag már nem kell regisztrálni. Egyetlen játékot sem ismert fel a gépen, kézzel megadásra hibát jelzett, úgyhogy nálam továbbra sem lassít semmit.
Lehet persze, hogy hálózati hozzáférés kell neki (ennyit a no regről), de nem ettem meszet. Akkora egy vírus, mint az edge, alig tudtam leirtani. Nem távolítható el, de ahogy forszbezárom, újraindítja magát. A végén még visszakényszerítenek AMD-re.
Még jó, h minden működik enélkül is. Még.
Szerencsére az AMD kártyák/meghajtók (most) még szarabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest